2777
2789
عنوان

سقط با قرص

1089 بازدید | 73 پست

لطفا هرکی میخواد سرزنش کنه حرفی نزنه بهتره چون امثال من انقدر خودمون ناراحتیم ک دیگه سرزنش شما حالمونو بدتر میکنه

من عقدم و متاسفانه ناخواسته باردار شدم درصورتی ک جلوگیری کردم.24 مرداد تا 31 مرداد آخرین پریم بود.دیروزم غروب سایتوتک مصرف کردم.بعد از دوساعت دستشویی رفتم دیدم چیزی شبیه به همون فرصا دوتا دفع شد به رنگ سفید.ولی دیشب از درد به گریه افتاده بودم با پروفن یه خورده آروم شدم خوابیدم.صبحم یه لخته دیدم ولی خونریزی کمی دارم مگه سرویس برم.چیزی ک من شنیده بودم خونریزی باید زیاد باشه بخاطر همین شک دارم.اگر کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه.تا حالام 5 تا قرص استفاده کردم دوتا واژینال ک میگم حس میکنم دفع شد سه تا هم زیرزبونی.یدونه هم زمان با واژینالی.یدونه به فاصله نیم ساعت ببعد.یدونه به فاصله دوساعت

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا یکی دلش نمیخواد الان بچه داشته باشه قسمتش میشه

یکی مثل منو امثال من حسرتت به دل موندیم

خدایااا غیر تو به کی بگم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بعد این همه مدت تازه مصرف کردی شهریور پس چی دیدی پریودیت عقب افتاده حداقل میرفتی دکتر چیزی بهت میگفت

من شنیدم با شناسنامه بری که معلوم بشه زن و شوهری اویل بارداری باشه بهت قرص میدن بچه هنوز جون نگرفته باشه سی روزه سی و پنج روزه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
عزیزم اگه سقط کنی احتمال داره که دیگه نتونی بچه داربشی

همسرم خودش قرص رو تهیه کرد چون واقعا فعلا شرایط عروسی هم نداریم تاحداقل 4ماه دیگه

تحرک کن اگر می تونی جارو دستی بزن نشین حتی اگر دردم داری حرکت کن

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
عزیزم مسکن نباید بخوری فعالیت خیلی زیاد باید داشته باشی و زعفرون و رازیانه هم باید زیاد بخوری

اره منم سقط کردم البته خودش سقط شد ها و گرنه که منتظر بچه ام 2 ساله دکتر بهم گفت مسکن نخور وقتی درد داشتی چون خونریزیت کم میشه کامل دفع نمیکنه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

خانوما ناله و ناراحتی رو نیارن تو تاپیک این دوست ما خودش الان هزار تا مشکل داره اومده راه حل بخواد نه حرف ناراحتی و باردار نشدن و ... بشنوه بیشتر استرس بگیره

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
عزیزم مسکن نباید بخوری فعالیت خیلی زیاد باید داشته باشی و زعفرون و رازیانه هم باید زیاد بخوری

آخه شنیده بودم اگه درد زیر شکم زیاد بود میشه ک با ژلوفن یا هیوسین آروم شی ولی ژلوفن چون استامینوفن داره خودش از خونریزی جلوگیری میکنه مجبوری استفاده کردم.هفته گذشته دوروز خودمو بستم به گل گاوزبون و زعفرون ولی فایده نداشت دیگه مجبوری قرص گرفتم