2777
2789

سلام  صبحتون بخیر.بچه ها من همیشه یعنی از زمانی که یادم میاد چند روز مونده به پریودم به شدت عصبی میشم .دوست دارم گریه کنم .خیلی زیاد داد میزنم .تحمل هیچ چیزی رو ندارم.از بعضی آدما بدم میاد.بی انگیزه میشم حتی جدیدا تمرکزمو از دست میدم فراموشکارم میشم.تا زمانی که بچه نداشتم زیاد برام مهم نبود ولی الان منی که همیشه ارومم تو این مقطع کلی عوض میشم رفتارم با پسرم بد میشه واقعا دست خودم نیست خیلی سرش داد میزنم در صورتی که زمانهای دیگه اصلا اینطور نیستم .میخوام بدونم کسایی که این مشکل دارید برای رفعش چیکار میکنید .دارو یا کاری میکنید که آروم بشید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم مصرف ویتامین eروزانه برای کبد ضرر داره، یا اینکه درست نیست این که من شنیدم؟

ویتامین e ویتامین محلول در چربیه و یکم متابولیسمش اگه در حجم زباد مصرف بشه سخته. ولی اگه اندازه مناسب استفاده کنید ضروریه.... نمیشه که استفاده نکنید

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
من یه مدت به تجویز دکتر کپسول روغن گل مغربی استفاده میکردم خیلی خوب بود... مخصوصا برای درد و تحریک ...

سینه هامم‌در میکنه ولی این فشار عصبی که روم هست واقعا بیشتر از هر چیزه دیگه داغونم میکنه.برای آرامش هم‌خوب بود یا فقط برای درد سینه بود؟

برای آرامشم خوب بود کلا برای مشکلات پیش از قاعدگی بود ولی من چون درد سینه ها خیلی خیلی آزارم میداد ...

از کجا باید بگیرم ؟واینکه روی هورمونها تاثیر نداره ؟مثلا پریودو نامنظم کنه...