2777
2789
عنوان

**((- - لطفا باز هم به نی نی سایت برگردید - - ))**

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 39 پست
انـصاف نـیـست

که دنـیا آنـقدر کـوچک بـاشد

کــه آدم هـای تـکـراری را روزی صـد بـار بـبیـنـی

و آنـقـدر بـزرگ باشد

کــه نتوانی آن کسی راکه دلت مـیـخواهد

حتی یک بار بـبیـنی...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا همین مامان ملیح...هانا... مهروی.. شیفته که بچه ها تا یه سال داشتن دنبالش میگشتن.. تهرانی فرد..

حالا اونا که رفتن..اما بقیه که ازین تاپیکای دل آشوب کن دارن... بیان بگن به کجا رسیدن خب ...
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
خــــــدایـــــا...آغوشت را امشب به من می دهی ؟
برایِ گفتن چیزی ندارم اما برای ِ شنفتن ِ حرفهایِ تو گوش بسیار . .
می شود من بغض کنم تو بگویی :مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی . .می شود من بگویم خدایا ؟تو بگویی : جانِ دلم . .
می شود بیایی ؟تــــمــــنــــا می کنم......
تلماه😊 با دوستای،سابقم ملی قلب قرمزی ملیح مامی ندا نازیلا فریبا و نانا و ادی و بهار بودیم

تو سایت خیلی دیده بودمت... ولی فقط اسمت رو یادمه بقیه چیزها رو نه..

از دوستات خبر داری؟

ملی هنوزم هست..

البته بقیه باید باشن..‌ اما با کاربری ناشناس...

تو سایت خیلی دیده بودمت... ولی فقط اسمت رو یادمه بقیه چیزها رو نه..از دوستات خبر داری؟ملی هنوزم هست. ...

اره خیلییی زیاد اون زمان فعال بودم بعد کوچ کردیم تلگرام و واتس اپ ملی اخر بچه دار شد ... ندا ک هنوز کاناداست دو پسرش دیگه الان بزرگ شدن مردی شدن  ولی دیگه خبری ازش ندارم و نازیلا هم مدتی از هم بیخبر شدیم و دیگه خبری ندارم تهرانه.. ...ادی دو بچه پیدا کرد ک الان دیگه باید ۱۵ و ۱۷سالیشون باشه بهار هم ب قول خودش تاجر شد رفت فروش انلاین از ترکیه ب ایران و پیشرفت کرد خدا رو شکر ...نانا پسرش ۲۰سالگی ازدواج کرد ...خودشم شوهرش چند سال پیش فوت کرد ... الانم‌میخواستم اسمم تغییر بدم ولی خب نمیشه...نی نیسایت سابق قشنگتر بود میشد اهنگ بزاری و استیکرای متحرک بزاری و صفحه رو گل بارون کنی اگر یادت بیاد ... حیف همچی تغییر کرده.... 

ملی تا چند وقت پیشا هم فعال بوده اما نمیدونم چرا دیگه نیومده...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اره خیلییی زیاد اون زمان فعال بودم بعد کوچ کردیم تلگرام و واتس اپ ملی اخر بچه دار شد ... ندا ک هنوز ...

نمیدونستم ملی بچه دار شده.. خداروشکر... یائسگی زودرس داشت چقدر غصه میخورد... وای برای همه خوشحال شدم برای نانا غصه دار...

نی نی سایت قدیم محشر بود...هروقت یه چیز اینجوری مثل گل بارون شدن صفحه یاد میگرفتیم..‌چقدر خوشحال میشدیم.‌.. حتی وقتی تاپیکهامونو حذف میکردیم.. یه جایی برای خودمون ذخیره میشد.. 

من به این موضوع اعتماد کردم...آخرش همش از بین رفت خیلی ناراحت شدم...

کلا همیشه برای اون زمان و بچه های اون زمان دلتنگ میشم..حسرت میخورم...چه جو خوبی داشتیم... تو یه مورد یه تاپیک میزدیم همیشه به همون مراجعه میکردیم.. الان تاپیکها  بیشمار و بی سروته شدن..

نمیدونستم ملی بچه دار شده.. خداروشکر... یائسگی زودرس داشت چقدر غصه میخورد... وای برای همه خوشحال شدم ...

دقیقا... حتی اگر یادت باشه بچه ها میتونستن گروه بزنن برای خودشون خصوصی که کسی نتونه پیاماشونو بخونه..یا میشد به صورت کشیده حرفامونو بنویسیم ....اما خب همچیز رو تغییر دادن ... واقعا بچه ها قدیم مهربونتر و شادتر بودن .. 

.واقعا باهم دوست و صمیمی بودن .... اما الان نظری بدی ک برخلافشون باشه میپرن بهت ...  

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒