2777
2789
عنوان

درمان سرماخوردگی

2045 بازدید | 12 پست

سلام مهربونا  خواهش میکنم جواب بدین دیگه خسته شدم از این سرماخوردگی لعنتی  دو هفته است مدام  ولم  نمیکنه  قرص سرماخوردگی ۳ تا بسته ۱۰ تایی خوردم  هیچ فایده ای نداشت نمیدونم با این عفونت و عطسه و آبریزش بینی چکار کنم؟؟؟؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابليمو و عسل خوردي؟؟؟ ميگن تاثير داره

نه از این عسلای کارخونه ای که مثلا ارزون قیمته میگین

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

قرص چرک خشک کن بخور

بخور هم خیلییی خوبه

اب بریز تو ی قابلما بزار جوش بیاد

بعد توش هر چزی که دوس داری میتونی بریزی

مثلا رزماری و ..‌.‌   به اندازه ی قاشق غذا خوری بریز

بعد درشو ببند بزار ۲ تا ۳ دقیقه بمونه بعدش امتحان کن ببین بخارش صورتو نمیسوزونه اکه خوب بود بخور بده به صورتت خیلی خوبه

بینی رو باز میکنخ

قرص کلداکس بخورین

کلداکس مگه همون سرماخوردگی نیست سرماخوردگی بزرگسال ۳تا ورق خوردم اصلا اثر نداشت برام

همبن الان برو داروخانه، ی شربت زینگاویش بخر روزی سه بار با آب فراوون ولرم باشه حتما بخور، خلط نرم میشه صدا صاف میشه وکلا تمام علامتها از بین میره، ی اسپری بینی رستانکس هم بخر بزن تو بینی عصاره سیاه دانه است معجزه میکنه، داروها که میخوری حتی آنتی بیوتیک تا 14روز بعد علامت داری از سرماخوردگی چه عفونی بوده چه ویروسی، من دوساله با این روش نیازی به دکتر نداشتم برای سرماخوردگی اصلا 

آویشن و پونه دم کن بخور.آب گرم و عسل با چندتا قطره آبلیموی طبیعی.شلغم خامو توشو خالی کن چندتا قطره عسل بریز توش درشو بزار چند ساعت که موند عصاره داخلشو بخور

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
کلداکس مگه همون سرماخوردگی نیست سرماخوردگی بزرگسال ۳تا ورق خوردم اصلا اثر نداشت برام

نه عزیزم متفاوته داروخانه بگین خیلی قویتره انشالله خوب بشین واقعا واسه من خوب بود

آجی  جونم دوستتتتتتتتتتتتتتتت دارم خودت میدونی.....

با آویشن یا برگ اکالیپتوس بخور بده

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
همبن الان برو داروخانه، ی شربت زینگاویش بخر روزی سه بار با آب فراوون ولرم باشه حتما بخور، خلط نرم می ...

ممنون لیلی جون

ممنون از همتون دستتون درد نکنه💋💋💋💋