2777
2789
عنوان

قرص روکین کیا مصرف کردن لطفا بیاین

19762 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من چند روزه روکین مصرف میکنم برای کیستم ، خیلی حالمو بد میکنه سدرد شدید دارم شبا نمیتونم بخوابم حالت تهوع دارم 

برا شمام اینجوری بود؟ 

فکرای عجیب غریب میکنم 😧😢

با آن همه دلداده ، دلش بسته‌ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..    

چرا این سایت اینجوره جنجالی باشه همه نظر میدن ، حالا منکه واقعا ب کمک نیاز دارم کسی نمیاد راهنمایی بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم من دو ماه پیش مصرف می کردم برای کیستم. تا حدود ۱۰ روز حالمو بد میکرد ولی بعد از ده روز دیگه مشکلی باهاش نداشتم. اگه با قرص ویتامین ب۶ بخوری دیگه حالتو بد نمیکنه

كلا قرصاي ايراني همينه عزيزم...قبلش ضد تهوع بخور بهتر ميشي

سردردمو چیکار کنم ، شب تا صب نتونسم بخوابم😔😩😩😩

اره عزیزم من دو ماه پیش مصرف یکردم برای کیستم. تا حدود ۱۰ روز حالمو بد میکرد ولی بعد از ده روز دیگه ...

برا سر دردم چیکار کنم؟ واقعا دیوانه میشم 

شبا مصرف نکنم بهتر نیست؟ 

برا سر دردم چیکار کنم؟ واقعا دیوانه میشم  شبا مصرف نکنم بهتر نیست؟

همون ویتامین ب ۶ امتحان کن عوارض نداره دیگه. یامیتونی واسه سر دردت در کنارش بروفن بخوری. ولی سر درد بهتر از بزرگ شدن کیست و نازاییه. تحمل کنی بهتره عزیزم. فوقش یک ماهه. اندازه کیستت چقدره؟

سردردمو چیکار کنم ، شب تا صب نتونسم بخوابم😔😩😩😩

كم كم بهش عادت ميكني...اولاش اينطوريه،من يه ماه خوردم تا روز آخر ضد تهوع خوردم همش حالت تهوع،ولي خارجيشو گرفتم عالي بود،ميدونم پيدا نميشه

براي كيستت ورزش كن و سبزيجات و چاي سبز و شكلات تلخ بخور،منم داشتم ٦ ماه ورزش كردم و تغذيه سالم داشتم برطرف شد

وای بله برامنم دکترم دادیعنی بادوتاش 10روز هرچی خوردم بالااوردم رفتم یاسمین خریدم 

الان این دکترم دروسبلا دادهخیلی عالیه یعنی هردکتری دارودادنتونستم بخورم فقط وفقط دروسبلاحالم روخراب نمیکنه دکترم گفت بادوغ بخورکمترمیکنه حالت تهوع رو

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
همون ویتامین ب ۶ امتحان کن عوارض نداره دیگه. یامیتونی واسه سر دردت در کنارش بروفن بخوری. ولی سر درد ...

کیست متعدد هست ، تعدادش زیاده ولی کوچیکه ، ممنون عزیزم 💜💜💜💜

کیست متعدد هست ، تعدادش زیاده ولی کوچیکه ، ممنون عزیزم 💜💜💜💜

اها پس پلی کیستیکی؟ برا پلی کیستیک جوشانده رازیانه عالیه، کلم بروکلی هم از خیلیا شنیدم یک ماه دو ماه رفع میکنه

كم كم بهش عادت ميكني...اولاش اينطوريه،من يه ماه خوردم تا روز آخر ضد تهوع خوردم همش حالت تهوع،ولي خار ...

من قبلا هم داشتم خوب شده بود بازم اومده نمیدونم چیکار کنم ، عصابم خورد میشه تیک عصبی چشمم آوردم از وختی میخورم این دارو رو😢😣

اها پس پلی کیستیکی؟ برا پلی کیستیک جوشانده رازیانه عالیه، کلم بروکلی هم از خیلیا شنیدم یک ماه دو ماه ...

ااینا تموم شه رازیانه مصرف میکنم ، زمان خوردن دارو رو تغییر بدم ک شبا بتونم بخوابم؟