2777
2789
عنوان

مخفی کردن پس انداز شوهر از زن

156 بازدید | 5 پست

سلام خانم های گل و با تجربه

یه سوال اگه روزی بفهمیدکه شما از خیلی خواسته هاتون به خاطر شرایط مالی همسرتون گذشتید 

مثل نگرفتن سرویس طلا

مراسم های نامزدی و عقد

زدن از تفریحاتتون مثل رستورا سینما

بعد متوجه بشید همسرتون یه مبلغی رو داشته و رو نمیکرده چیکار می کردید

اصلا چرا باید یه مرد پولی که داره رو نگه

و اینکه باید چیکارکنم

منکه دیگه از قانع بودنم میخام بگذرم

و روش زندگیمو تغییر بدم

خواستم نظرات و تجربیات دوستان رو بدونم

only God

من همسر عقدی ام اخلاقش اینطور بود که اصلا اعتقاد نداشت که از مسایل مالی به همسر باید گفت..پنهان کار بود...کلا عقیده ی برادر بزرگش هم همینطور بود...من اصلا حس خوبی نداشتم..سر همین مسایل و خیلیی مسایل دیگه به اختلاف خوردیم و داریم جدا میشیم...به قول پدرم میگه در زندگی که زن و مرد همدل هم نباشن اون زندگی ،،  زندگی نیست

به نظرم مرد رو از همون اول هر طور عادت بدی همونطور عادت میکنه....مرد باید بدونه زن شریک زندگیشه...و محرم اسرارش...چه کسی به مرد نزدیک تر از زنش؟؟پنهان کاری هیچ توجیه موجه ای نداره مگر مثلا مرد بدونه زنش ولخرج افراطی...مگر در این مواقع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم پیش اومد البته مبلغش زیاد نبود ولی تو شرایطی بودم ک از پول تو جیبی خودم برا خرج خونه استفاده میکردم یا قسط دادم بعد ک متوجه میشد ک پس انداز داره حس بدی بم دست میداد..هرچند ک اون پس اندازم اخر خرج خودم میشد و خونه ولی حس ناخوشایندیه

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

حالا اگه تو طول زندگی مشترک مرد پس انداز کنه و نگه فرق میکن. ،البته من درباره شوهر خودم میگم خب یه چیز عادیه همیشه میدونم پس انداز میکنه، منم هر دقیقه نمیپرسم چقدر پول داری به وقتش هم تو زندگی مون خرج میشه. ولی شوهر شما وقتی اوایل راهه و شما از این همه خواسته ت به خاطرش چشم پوشی کردی و رو راست نبوده باهات، بیشتر جای فکر داره 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌