2777
2789
عنوان

تقویت مژه

154 بازدید | 6 پست

بچه ها تا حالا کسی از تقویت مژه سریتا استفاده کرده؟؟؟

تأثیر داره عایا؟؟؟

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

ممنونم استارتر سوال منم بود تو دوران بارداری هم میشه استفاده کرد لطفا لایک کنید منم بخونم

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که پمپیه سبز کمرنگه؟من داشتم یعنی عاااالی بود

ن مشکیه فک کنم

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

من ازون استفاده نکردم , ولی یک برس و شیشه ی

,, نمیدونم دقیقا چی بگم اسمشو ,, 

ریمل تمام شده رو حسابی با اب جوش شستم و گزاشتم خشک شد یکم با سشوارم گرفتم ک مطمعن بشم خشک شده , توش روغن کرچک خالص ک از عطاری گرفتم ریختم , شب قبل از خواب با برسش مثل ریمل زدن به مژه هام و ابروهام روغن میزدم خیلی خوب جواب داد, باید خیلیییی کم بزنید ک نیاد پایین ,صبح با شامپو بچه بشورید

من ازون استفاده نکردم , ولی یک برس و شیشه ی  ,, نمیدونم دقیقا چی بگم اسمشو ,,  ریمل تمام ...

ممنون گلی

این کارو کردم قبلا

درمانای گیاهی یه کم زمان بره 

میخام زود رشد کنه 

اخه درگیر پوست و دندون و کاهش وزن و کیست تخمدانمم هستم نمیخام خیلی وقت بذارم پای هر کدوم