2777
2789

پسرم ۱۳ ماه و ۲۰ روزشه همه چیزش متناسب با سنش بوده چندتا کلمه میگه اسم خودشو هم میگه تازگیا اعضای صورتش رو هم میشناسه فقط وقتی چیزی رو نشونش میدم با اشاره که نگاه کنه فقط انگشتم رو نگاه میکنه یا کلا بی اعتناس بچه های شما هم اینجورین؟بچه تا یک سال باید به چیزی که اشاره میکنیم نگاه کنه نگران شدم  

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

به چه چیزایی دقت میکنین خیلی بچه هارو گذاشتین زیر زربین😂😂😂

هزار و یک اسم داری و من از آن همه، "لطیف" را دوس دارم که یاد ابر و ابریشم و عشق می افتم.یا لطیف💖تنها مشتی از لطافتت به من ببخش💖

دخترمن ۱۹تولدشه باداداشش ‌وباباش قایم موشک بازی میکنه اما حرف انقد که اسمشوبگه نمیتونه مطمعنی سیزده ماهه میتونه اسمشو بگه؟؟

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترمن ۱۹تولدشه باداداشش ‌وباباش قایم موشک بازی میکنه اما حرف انقد که اسمشوبگه نمیتونه مطمعنی سیزده ...

اسمش رادینه میگه آدین وقتی چیزی رو میخاد میگه آدین ینی مال رادینه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

پسر من ۱۹ ماهشه و کلمات زیادی میگه جمله دو کلمه هم تازه یاد گرفته مثل خاموش کردم ولی نه واضح ولی اسم خودش اصلا نمیتونه بگه شما هم نگران نباش ویز خاصی نیست فقط خیلی حساس شدی با بقیه هم سناش هم مقایسش نکن هیچ کدوم از بچها مثل هم نیستن وقتی مقایسه میشن نگرانیهامون زیاد میشه 

دل بر تو نهم که راحتِ جانِ منی 💋
اسمش رادینه میگه آدین وقتی چیزی رو میخاد میگه آدین ینی مال رادینه

خوب اسمش راحته من هنوز هنوز نباید انتظارداشته باشم دخترم بگه ماریا

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
خوب اسمش راحته من هنوز هنوز نباید انتظارداشته باشم دخترم بگه ماریا

آره عزیزم ماریا سخته

به چه چیزایی دقت میکنین خیلی بچه هارو گذاشتین زیر زربین😂😂😂

زیادی حساس شدیم شاید