2777
2789

خواهر منم دو با IUI کرد ولی جواب نگرفته بود . بیچاره وسط درمانش مجبور شد واسه کار شوهرش بره اهواز اونجا گشت یه دکتر پیدا کرد به اسم نصرت نقاب اولش استرس داشت بره پیشش یا نه . ولی چند جلسه رفت فهمید دکتر با سوادیه همونجا درمانشو ادامه داد الان بچش سه ماهشه. 

من الان خودم چند سال بخاطر ماموریت شوهرم هست که اومدیم اهواز زندگی می کنیم به خانمی و کار درستیه دکتر شبنم سالمی تا به حال ندیدم واقعا دکتر خیلی خوب و باتجربه ای هستش . من خودم برای مشکل ناباروری رفتم پیش ایشون و خداروشکر با درمان های ایشون بود که تونستم بچه دار بشم و الان یه پسر کال زری دارم و همیشه دعاش می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناباروری واسه مردا یا خانوما

واسه آقایون من می شناسم دکتر محمدهادی قیومی 

تخصص روی ناتوانی جنسی مردان و نازایی کار می کنه 

افزایش طول و قطر آلت تناسلی رو انجام میدن ادرس سایتشو میذارم برید از اینجا بردارید

https://dr-ghayoumi.com/

من چندسال بخاطر مشکل تنبلی تخمدان باردار نمی شدم. شوهرمم اسپرم هاش کیفیت خوبی نداشتن. بهم دکتر مهناز احمدی رو معرفی کردن. با روش iui تونستم باردار شم. دکتر خیلی منصف با تجربه ایه. به نظرم توی تخصص زنان تجربه حرف اول می زنه که دکتر احمدی داره. ۰۶۱۳۳۹۲۰۶۳۶

خواهر من 8 سال باردار نمی شدم و کاملا ناامید شده بودم ولی به لطف یکی از دوستام بهش دکتر شبنم سالمی رو معرفی کرد و رفت پیش ایشون الان یه پسر 15 ماهه دارم. هم دکتر باتجربه ای هستن هم خوش اخلاق.