2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونمون تمیزه

شامم دمپخت پختم

خودمم ژولیده ام

شوهرمم مسافرته نیستش

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
والا باز خوبه قهر میکنن😅😅😅😅 پسرمن نهایتش یک دقیقه قهر باشه دوباره میاد انقدر حرف میزنه که پامیش ...

پسرمنم زود میاد ولی امروز خیلی عصبانیم کردن  فک کنم خوابشون برده چون هیچ صدایی نمیاد 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

خونه یک مقدار کمی بهم ریخته است ولی خوشگل کردم بریم حلقمو بگیریم با نامزدم کلی ذوق دارم   هنوز ناهار نخوردم ولی پاستا با سس پستو درست کردم منتظرم بیاد باهم بخوریم (صبحانه دیر خوردم)

خونه افتضا

شام ندارم فعلا

شوهرم هنوز از مدرسه نیومده

دخترم وسط حال خوابیده میگم پاشو میگه اذیتم نکن بزار بخوابم

3 سالش نشده هنوز

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad

ظرفا مونده اتاق خواب نا مرتب خودمم دوش نگرفتم شااااام نزاشتم 😭😭😭😭😭😭

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍