2777
2789

سلام دوستان پسرم از سه شنبه تب داشت و بي اشتها شده بود بردمش دكتر دارو داد ولي خوب نشد دوباره جمعه دكتر بردمش شربت آنتي بيوتيك داد ولي الآن ريخته تو گلوظ بچم اصلا نميتونه نفس بكشه بنظرتون صبر كنم بايد دورش بگذره يا باز بايد ببرمش دكتر؟خودم ديگه خسته شدم هرروز بجاي اينكه بهتر بشه بدتر ميشه هيچيم نميخوره خيلي نگرانشم😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ده روز اول اگه خوب نشد بعدش باید آنتی بیوتیک بدی

الان فقط استامینوفن و کتوتیفن هر ۱۲ ساعت....قطره بینی هم برا بینی

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

باید انتی بیوتیکشو کامل بدی تا عفونتش خشک بشه

براش هر روز اب سیب بگیر بهش بده خیلی خوبه براش

یادت نره ها

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

من پسرم سرفه شدید میکرد آبریزش بینی هم داشت شش ماهشه دکتر شربت سرفه آیورا داد مخصوص کودکانه با آموکسی سیلین سیتریزینم واسه آبریزشش خداروشکر خوب شد 

استامینوفن هم داده بود گفت تب داشت هرچه ساعت بده ک خداروشکر تب نکرد

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
الهی بمیرم من آدم گنده دارم هلاک میشم ببین اون بیچاره کوچولو چی میکشه. داروهاشو مرتب بده . دکترم م ...

هر دوسري پيش متخصص اطفال بردم تبش قطع شده ولي گلوش خيلي اذيتش ميكنه

واسه شش ماهه هم خوبه؟ 

تا حالا بهش اب میوه دادین؟؟

اب سیب خیلیییی قوت داره

برای بچه هایی که مریض میشن وتب میکنن خیلی خوبه تب را از بدن میاره بیرون

اگه خدایی نکرده بچتون مریضه بهش بدین در حد چند قاشق

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
تا حالا بهش اب میوه دادین؟؟ اب سیب خیلیییی قوت داره برای بچه هایی که مریض میشن وتب میکنن خیلی خوبه ...

هندوانه و آب انگور دادم 

سیب ندادم بهش 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
هندوانه و آب انگور دادم  سیب ندادم بهش

پس اشکال نداره

سیب خیلی بهتره از هندوانه واب انگوره

حتما بهش بده