2777
2789
افتضااااااحه به هییبییبییییچ وجه انجام نده بدتربن روش همین اپیدوراله اتفاقا من انجام داده بودم ولی ...

خانومی چند سال پیش اپیدورال زده بودی؟

تونستی راحت زایمان کنی؟

الان پزشک ها خیلی این روش رو توصیه میکنن.البته هر بیمارستانی انجام نمیده.چون خیلی روش حساسی هستش.

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...
بعد چطور زایمان طبیعی میشه، بیشتر توضیح میدی؟ چون فک میکردم که باید مادر به خودش فشار بیاره تا بچه ب ...

دردهای اولیه رو باید کشید وقتی درد زیاد شد دهانه ی رحم هشت سانت باز شد امپول میزنن خیلی درد نکشی بعد میگن که دیگه باید زور بزنی بچه بیاد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زایمان طبیعی با بیحسی اپیدورال بودم خیلی عالی بود هزینه ۱میلیون و سیصد اضافه شد، 

دردها داشت شدید میشد بیحسی رو زدند و دردها کلا از بین رفتند، منم راه میرفتم و روی توپ ورزش کردم، یکساعت بعد هم بچه بدنیا اومد و دردی هم نداشتم بجز آخرش که درد نبود حس کشیدگی و دفع بود و بچه بدنیا اومد

درد باید بکشه آدم، تا 5 سانت، تو 5 سانت بی حسی میزنن، بعد با فشار از بالا نوزاد رو مجبور میکنن دنیا ...

که اینطور. مرسی. اینجوری بچه اذیت میشه. 

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
دردهای اولیه رو باید کشید وقتی درد زیاد شد دهانه ی رحم هشت سانت باز شد امپول میزنن خیلی درد نکشی بعد ...

مرسی.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

البته یکی دوساله اول جایه امپول دردش بیشتره بعد کمتر میشه مال من الان نسبتا به اوایل کمتر شده دردش .فکر میکنم رفته رفته دیگه درد نکنه.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بعد چطور زایمان طبیعی میشه، بیشتر توضیح میدی؟ چون فک میکردم که باید مادر به خودش فشار بیاره تا بچه ب ...

هر چقدر هم بی حسی بزنی اون زور رو باید بزنی ولی یه خوبی داره که درد نداری

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
که اینطور. مرسی. اینجوری بچه اذیت میشه. 

اره، من دیروز بیمارستان بودم، خیلی سوال کردم، واقعا روش جالبی نیست، 

من که از خدامه بچه ام نچرخه سزارین شم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

موقع دردهای آخر من انقباضی رو حس نمیکردم دکتر دستش رو روی شکمم میذاشت و میگفت حالا زور بزن ،منم که نه خسته بودم نه انرژی از دست داده بودم ، دکتر از همکاری من لذت میبرد و خیلی سریع بچه بدنیا اومد، البته برش هم دادند که بعدش بخیه زدند، مامایی که بالای سر زایمانم بود میگفت خستگیم دراومد به این میگن زایمان، 

اونقدر برام راحت بود که همونجا تصمیم گرفتم دومی رو هم بیارم😂😂

من۹ماه پیش انجام دادم عالی بودخیلی راحت زایمان کردم فقط دردم مم شده بودوگرنه راحت میتونستم زوربزنم بعدازاون هن حتی۱لحظه هم کمردردنداشتم،بستگی داره به دکتری که میزنه،من بیمارستان تامین اجتماعی بودم رایگان شدکلا

من فقط ۱۰۰تومن دادم با بیمه سلامت

آمپول بی حسی به کمر یاامپول بی درد به سرم فرق میکنه دومی گرون تره دوستم اولی رو رایگان  بود

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...