2777
2789

اگه آمپول به کمرتون خورده الان درد دارین یانه؟ قیمت آمپول بی درد چنده؟

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...

این آمپول رو معمولا موقع سزارین میزنن،من زدم سزارین شدم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آمپول رو معمولا موقع سزارین میزنن،من زدم سزارین شدم

تو طبیعی هم اگه بخوای میزنن همون اپیدورال 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

افتضااااااحه به هییبییبییییچ وجه انجام نده بدتربن روش همین اپیدوراله

اتفاقا من انجام داده بودم ولی بی نهااااااایت پشیمونم چون هنوز کمردرد دارم از عوارض امپول

و الان دکتری ک میرم میگه اصلاااا توصیه نمیکنم این روشو

کاش اون موقع یکی به من گفته بود

تو طبیعی هم اگه بخوای میزنن همون اپیدورال 

بعد چطور زایمان طبیعی میشه، بیشتر توضیح میدی؟ چون فک میکردم که باید مادر به خودش فشار بیاره تا بچه بیاد بیرون.

خودم سزارین بودم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
افتضااااااحه به هییبییبییییچ وجه انجام نده بدتربن روش همین اپیدوراله اتفاقا من انجام داده بودم ولی ...

به کمرتون زدن؟طبیعی یاسزارین

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...

من زدم و خیلی اذیت شدم اصلا اینکارونکن نتونستم زایمان راحتی داشته باشم کامل بیحس بودمو ب حالت بیهوشی داشتم میرفتم نمیتونستم زور بزنم و بچمم داشت خفه میشد ب سختی کشیدنش بیرون. الانم خیلی کمر دردم طوری ک بیشتر از ده دقیقه نمیتونم بشینم باید حتما درازبکشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بی حسی بزنید  چطور میتونید طبیعی زایمان کنید؟

درد باید بکشه آدم، تا 5 سانت، تو 5 سانت بی حسی میزنن، بعد با فشار از بالا نوزاد رو مجبور میکنن دنیا بیاد

اگر نیومد هم دستگاه میندازن از پایین میکشنش بیرون، 

بعدم بهش میگن زایمان طبیعی 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

من بعد از سه سال و نیم هنوز گاهی کمرم درد میکنه جایه آمپولم.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️