2777
2789

شوهرمن خیلی گیر میده میگ باید چادر سر کنی آرایش هم بیرون رفتی یا نزن یاهم خیلی کم اونم باز غر میزنه

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نميدونم تو اين تاپيك چيكار ميكنم انگار زورم كردن تو همه تاپيكها حضور داشته باشم والا از بيكاريه

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

شوهرم باارایش مخالفه ولی من خودم چادریم جاهاییم ک مثلا مراسمی چیزی برا کارشون بذارن ارایش ساده هم میکنم اونم چون میریم زن همکاراشم هستن چیری نمیگه

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید
مگه شوهری هم هست به این چیزا گیر  نده😕

من تو دبیرستان ی همکلاسی داشتم اسمش محیا بود شبیه عکسیه ک رو پروفایلته

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
صادقانه بگو الان چجوری میگردی که حساس شده؟

اون کلا حساسه کلا ارایش کردنو دوس نداره میگ ساره خوشگلتری .چادر هم سر میکنم میگ هروقت بچه دار شدیم اون موقعه بزار کنار .من با چادر میگردم ولی ارایشو خیلی دوس دارم وسعیمو میکنم هر جور شده بکنم البته کم

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱
من وقتی ایران میریم گیر میده اما اینجا اصلا نمی‌دونم چرا

الان کجایی

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
محیا اسم اصلیم نیست ولی عکس خودمه☺

اون شبیه شما بود اسمشم محیا بود یاد اون میوفتم میبینم شمارو