2777
2789

بچه ها من سال ۹۱دیپلم موقت گرفتم   و اون سال بخشنامه  اومد که به اتمام سوم دبیرستان دیپلم نمیدن و باید پیش و تموم کنن تا دیپلم صادر شه  و من اون سال ادامه ندادم  به خاطر مشکلاتی 

حالا قصد ادامه تحصیل دارم   شنیدم چهارم دبیرستان برداشته شده   الان برم دیپلم برام صادر میشه  اخه دیگه کتابی نیست که بخونم و ادامه بدم چون اون مقطع تحصیلی برداشته شده    یه راست باید کنکور بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی دیپلم و میدن  

رشته ام هم تجربی هست  قبولم شدم  اون سال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال تحصیلی که حذف نشده یا باید چهارم دبیرستان رو بخونی یا پیش!الان فقط میتونی کنکور علمی کاربردی شرک ...

اخه الان چهارم دبیرستان نیست   چون ششم به سال تحصیلی اضافه شده   من این طور شنیدم 

خب ب هر حال کسی ک مدارکش نظام قدیمه باید ی راهی باشه ک تحصیلات دبیرستاتشو تکمیل کنه زنگ بزنید مدار ...

باید برم بپرسم  گفتم شاید این جا کسی بدونه   

شانس منه دیگه یه سال قبل من دیپلم میدادن  به اتمام سوم دبیرستان  اون سال بخشنامه اش اومد  که باید پیش تموم بشه