2777
2789
عنوان

بسته شدن لبه های واژن دختربچه ها

6476 بازدید | 72 پست

سلام مامانای گل

دخترمنم1سال ونیمشه و7.8ماهگی متوجه مشکلش شدم دکترمن دکترطب سنتی .اسلامی هستن وگفتن باروغن رازیانه چربش کنم خوب میشه این کاروکردم یکمش بازشداماکامل نه،خیلی نگران بودم وفک میکردم به جراحی بکشه اما بعدش متوجه شدم مشکل ازروش چرب کردنم بوده وفقط چندتا قطره روغن میچکوندم رواون محل وماساژنمیدادم ازوقتی متوجه شدم بعدازریختن روغن حساببی ماساژش دادم وکمی به اطراف کشیدم که به بازشدنش کمک کنه خداروشکر بعد4الی 5روز بازشد بدون هیچ نگرانی وشنیدم که موارد مشابه هم بودن ه باروغن رازیانه خوب شدن چون این مشکل بخاطر عدم تنظیم هورمونهاست که رازیانه کارش تنظیم اوناس.درضمن مامانایی که شیرمیدن به جززمان پریودی رازیانه دم کنن وبخورن تاازطریق شیرشون هورمون های دخترشون تنظیم بشه.ونیازی به این پمادای شیمیایی که درمانشون موقته نباشه.

منکه راضی بودم،ان شاءالله اگه انجام دادید ونتیجه گرفتید بنده روهم دعا بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن رازیانه از کجا باید خرید ؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من تاحالا همچین مشکلی رو نشنیده بودم

چه عجیب

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊