2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید چند روز بعد کورتاژ باید پریود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست
ی هفته اس عقب انداختم خسته شدم از این همه تاخیر و حامله نشدن میترسم بی بی بزنم

قربون دلت بشم میدونم سخته ولی توکلت به خدا باشه انشالله همین ماه جواب خوب میگیری 😍خدا بزرگه

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دلت بشم میدونم سخته ولی توکلت به خدا باشه انشالله همین ماه جواب خوب میگیری 😍خدا بزرگه

انشااالله عزیزم خدا کنه ب نظرت کی بی بی بزنم؟

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭
انشااالله عزیزم خدا کنه ب نظرت کی بی بی بزنم؟

یه چند روز دیگه صبر کن با اولین ادرار  صبح بزن انشالله که مثبته انقدر هم استرس نداشته باش

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
وااای عزیزمی توووو😍😍😍😍 مرسی از این همه مهربونی😭😭😭😭

فدات بشم عزیز دلم😍😍😍انشالله حاجت رواشی 🌹

یه چند روز دیگه صبر کن با اولین ادرار  صبح بزن انشالله که مثبته انقدر هم استرس نداشته باش

باشه گلم تا جمعه صبر میکنم شنبه بی بی میزنم کاش مثبت باشه😣

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭
باشه گلم تا جمعه صبر میکنم شنبه بی بی میزنم کاش مثبت باشه😣

اره عزیزم انشالله  مثبته خبرشو بهم بده😘😘