2777
2789
عنوان

عشق اولتون کی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست
یه اقاپسری بودن که۶سال پیش باهم اشناشدیم الانم شده اقای زندگیم😁شوهرمومیگم امروز یکماه شدک عروس خونش ...

خوشبحالتون ایشالا همیشه همین حس داشته باشین و در کنار هم خوشبخت باشین

لطفا لایک نکنین مرسی💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته توی نی نی سایت بخوای رمان بنویسی

نه سخت نیست یکم قوه تخیلتو بالا ببر همین بقیشم بقیه همراهی میکنن 😆خط داستان دستت میاد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
پسر عموی ِ دختر عمم بود  در اصل دختر عمه واسطه بود  یکاری ک بخاطرش کردم هنوزم وقتی یادم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخرش به کجا رسید؟من برا کسی همچین فداکاری میکردم عمرا ولش نمیکردم

یک پسر سوسول بود البته عاشقش نبودم چون اولین پسری بود که باهاش بودم خیلی بهش وابسته شده بودم و تو اوج علاقه ولم کرد رفت و بعد یک هفته تو خیابون دست تو دست یک دختر دیگه دیدمش همون جا انگار یک سطل اب یخ ریختن رو سرم تا چند وقت روز و شب گریه میکردم تا اینکه یک سال بعد با عشق واقعیم همسرم آشنا شدم و یک خاطره بدی که ازش دارم بهم یک عکس دخترو نشون داد گفت اون دوست دختر قبلیم بوده و باهام کات کرده منم بعدش باتو آشنا شدم منم از حرفش خیلی ناراحت شدم وای خوب شد رفت پسره دیوانه همسر الانم عشقمه فداش بشم😍 یک تار مو شوهرم رو به صدتای اون نمیدم پسره عوضی