2777
2789
عنوان

دخالت خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 30 پست
دوتا خواهر مجرد داره ک از من بزرگترن  امروز مثلا خونمونو تحویل گرفتیم میخاستم فردا برم خونه ی ...

خواهرشوهر مجرد داشتن خیلی سخته خیلی

من واسه عقدم ی کم کوتاه اومدم دیدم خواهرشوهر مادرشوهر سوار ماشین عروس شدن و با ما اومدن آتلیه

خواهرشوهر دق داد منو

منم واسه عروسی به شوهرم گفتم یا صفر تا صد کارها رو با سلیقه و انتخاب من انجام میدی یا من اصلا عروسی نمیخوام

اولش خیلی دعوا کردیم ولی بعد شوهرم قانع شد.

گفتم خواهرت هر برنامه و حسرتی داره بزاره واسه عروسی خودش.

این شد که عروسیم کامل مطابق میل من برگزار شد و خدایی هیچ ایرادی هم نتونستن بگیرن

ولی هیچ کمک مالی نکردن 

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 5 تا خواهر شوهر دارم و متاسفانه شوهرم تک پسره

من ی دختر مستقل و اون کاملا دهن بین 

برا اینکه اعصابش بهم نریزه چشمش به دهن خواهراشه و این منو اذیت میکنه

و خیلیییی اختلاف فرهنگی داریم 

از نظر اونا عروس خوب باید کلفت باشه نمیدونید چقدر به سختی جا انداختم ک اینطور نیست البنته برا شوهرم خونوادش ک کلا نمیفهمن

ای کاش فقط مجردا باشن یکی از اون متاهله خیلییی فضوله کل خونوادشو اون یاد میده 

از بس ک عقده ای و خونواده شوهر خودش اذیتش میکنن میخاد عقده هاشو رو من پیاده کنه

خواهرشوهر مجرد داشتن خیلی سخته خیلی من واسه عقدم ی کم کوتاه اومدم دیدم خواهرشوهر مادرشوهر سوار ماشی ...

به ما هم کمک مالی نمیکنن همه رو شوهرم خرج میکنه

نمیدونید چقدر سر عروسی دعوا کردم 

تو این گرونی میگفتن فلان کارو کنید این تالارو بگیرید همشم گرون بد منو نمیگفتن ولی بعدش سختیش تو زندگی منه و این اصلا براشون مهم نیست 

به ما هم کمک مالی نمیکنن همه رو شوهرم خرج میکنه نمیدونید چقدر سر عروسی دعوا کردم  تو این گرون ...

درکت میکنم عزیزم

حالا واسه من برعکس بود

شوهرم خرج میکرد اونا زورشون میگرفت

با اینکه من اصلا هیچ خرجی واسه شوهرم نداشتم

فقط هزینه عروسی بود

تو دوران عقد انقدر مادرشوهرم دخالت کرد و فتنه درست کرد که قطع رابطه کردم.

شب عروسیم اومد حلالیت طلبید ازم.

ولی باز از فردا صبحش شروع به فوضولی کردن  کرد و من برای اولین بار تلفنی جوابشو دادم.

الان حدود ۸ ماه از عروسیم گذشته هنوز خونه اش نرفتم.

درکت میکنم عزیزم حالا واسه من برعکس بود شوهرم خرج میکرد اونا زورشون میگرفت با اینکه من اصلا هیچ خ ...

من میدونم اونا یادش میدن ولی الان بیشتر از اونا از شوهرم حرصم گرفته اخه من نمیفهممچرا من برا تمیز کردن خونم باید بگم خواهرش بیاد 

من میدونم اونا یادش میدن ولی الان بیشتر از اونا از شوهرم حرصم گرفته اخه من نمیفهممچرا من برا تمیز کر ...

بزار بیاد حسابی ازش کار بکش

اصلا وظیفه تو نیست تمیزکاری کنی

اونا باید خونه تمیز تحویل شما بدن

چیدن جهیزیه با شماست

من 5 تا خواهر شوهر دارم و متاسفانه شوهرم تک پسره من ی دختر مستقل و اون کاملا دهن بین  برا این ...

چه کارایی ازت میخوان

خانواده شوهر منم میگن عروس باید کلفتی کنه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
بزار بیاد حسابی ازش کار بکش اصلا وظیفه تو نیست تمیزکاری کنی اونا باید خونه تمیز تحویل شما بدن چید ...

اخه اگه از الان بیاد جلو از فردا میخان تو همه چیز نظر بدن

هی میگم من اینکارو کردم مااینکارو کردیم از این اخلاقا دارن ک بهشون رو بدی دیگه نمیتونی جمعشون کنی 

چه کارایی ازت میخوان خانواده شوهر منم میگن عروس باید کلفتی کنه

ازم انتظار دارن صبحا ک از خواب میشم بدوم بذم اونجا کارای خونه مامانشونو کنم ....کلا اونجا بمونم انتظار دارندختراش ک میان اونجا دست به سیاه و سفید نزنن من بلند شم جلوشون خم و راست شم 

ازم انتظار دارن صبحا ک از خواب میشم بدوم بذم اونجا کارای خونه مامانشونو کنم ....کلا اونجا بمونم انتظ ...

واای خب چندتا هستن یه کمکی بکنن

منم بیچاره جاریم اونجاست دوتا خواهرشوهرا میان واقعا دست به هیچی نمیزنن هیییچی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
ازم انتظار دارن صبحا ک از خواب میشم بدوم بذم اونجا کارای خونه مامانشونو کنم ....کلا اونجا بمونم انتظ ...

منم عقدم خانواده شوهر منم همیجورین دقیقا توی همه چیز میخوان خودشون حضور داشته باشن و من از عقب تماشا کنم فقط یکی دوجا که خواستم یکم حضورمو پررنگتر کنم طلاق کشی راه انداختن حتی عروسیو بهم زدن ..تا این حدددددددد  

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
منم عقدم خانواده شوهر منم همیجورین دقیقا توی همه چیز میخوان خودشون حضور داشته باشن و من از عقب تماشا ...

خدا ایشالله جوابشونو بده تا وقتی که پسرشون خونه خودشونه آدم حسابش نمیکن تا زن میگیذن میشن عزیز تر از جونشون....ایشالله ک فقط سر دختراشون بیاد عین کارشون نه بیشتر تا ناراحتی دختراشونو ببینن