2777
2789
عنوان

قانون جذب

322 بازدید | 29 پست

چطوری و با چه روشی از قانون جذب برای رسیدن به خواسته هاشون استفاده میکنند 

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازگیا هی به خودم میگم باید تا ۶ماه دیگه حامله بشم

اینطوری نگو

بگو من ۶ ماه دیگه حامله هستم

بعدشم یه جوری رفتار کن انگار ازمایشت مثبت شده همونقدر خوشحال باش و رفتار کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دوست جونا بیاین بگین  تا حالا از قانون جذب استفاده کردین از تجربه های نابتون هم بگین لطفاااا

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

سرچ کن ی تاپیک هست در موردش ،، من قبلا زیاد میرفتم ،،خوب بود

عزیزم از تجربه هات یه خورده بگو

نباید هیچ کدورت و ناراحتی از کسی تو فکرت داشته باشی

خدا رو به خاطر همه داشته هات شاکر باشی

توکل و امیدت فقط و فقط به خدا باشه و نگرانی رو که مانع جذب میشه رو کناربزاری....

ازینکه دارای مال یا زیبایی یا چیز منحصر به فردی هستی مغرور نباشی 

ووووووو همه چیزایی که انسانیت نهفته باشه

ولی جذبی نداشتم  اما بهش اعتقاد دارم

چجوری بهش اعتقاد داری  یه کم بازش کن

ببین بیشتر انرژی منفی من میگیره 

بخدا حس میکنم وقتی انرژی‌منفی دارم میگیره 

چن روز پیش از موتور شوهرم داشتم تعریف میکردم تو دلم 

یه ساعت بعدش چرخای موتور گیر کرد به جدول😐

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
ببین بیشتر انرژی منفی من میگیره  بخدا حس میکنم وقتی انرژی‌منفی دارم میگیره  چن روز پیش ا ...

اصلا اسم منفی هم نباید بیاری 

جایی که حرفای انرژیزمنفی هم‌زده میشه که باعث بشه ذهنت درگیر بشه هم  نباید باشی 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️