2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته هنرستانم بود و از صفر تا صد رو آموزش دادن

دو سال زمان برد 

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

من جز خشتک شلوار دوختن چیزی بلد  نبودم....اما واسه خودم یه تونیک‌پشت بلند و یه پیراهن ساحلی و واسه دوتا دخترانم بلوز مشکی واسه محرم دوختم...خیلی هم خوب شدن ...تجربه اولم بود

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
از بچكي پشت چرخ خياطي نشستم بايد علاقه باشه فقط تا راحت يادبگيري  حوصلم ميخواد

میتونید هر لباسی رو بدوزید؟

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️

من به صورت کاملا تجربی

رفتم دنبالش، توی تولیدی و مزون کار کردم

الگو کشی هم از کانال و ویدیو های آپارات و کتاب و گروه یاد گرفتم و الان کار میکنم

دو تا راسته دوز دارم، یه سر دوز صنعتی، یه سردوز خانگی و یه چرخ خانگی 🙂

20 سالمه،4 ساله کار میکنم

تقریبا همه چی دوختم

زنانه، مردانه،بچگانه و پرده

من جز خشتک شلوار دوختن چیزی بلد  نبودم....اما واسه خودم یه تونیک‌پشت بلند و یه پیراهن ساحلی و و ...

خیلی عالیه منم خیلی دوست دارم بتونم لباسام رو خودم بدوزم😍

🎑🎄الهی یهویی بشه همونی که دلتون میخواد🎈🏆⁦🎖️

کلاس رفتم دقیقا سه ماه طول کشید تا دیپلمم رو گرفتم چون بشدت علاقه داشتم و استعداد 

الانم دو ماهه چرخم خاک میخوره چون حس و حال دوختنم نمیاد از دست دخترک کنجکاوممم همه نخام رو داغون کرده😢😢😢😢

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
خیلی عالیه منم خیلی دوست دارم بتونم لباسام رو خودم بدوزم😍

یعنی اگه تونیک و پیراهنمو ببینی باورت نمیشه کار یه ادم مبتدیه...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من به صورت کاملا تجربی رفتم دنبالش، توی تولیدی و مزون کار کردم الگو کشی هم از کانال و ویدیو های آپ ...

خوشبحالتون منم خیاطی دوست دارم اماحس میکنم خیلی سخته ویادنمیگیرم😔😔اوایل تابستون میخواستم برم یادبگیرم زنه گفت کلش ۲میلیون و۷۰۰میگیرم.