2777
2789

شوهرم قبلا خیلی دوسم داشت بهم اهمیت میداداماالان نسبت بهم خیلی بیتفاوت شده😔چنوقته توخودم میریزم خیلی دلم گرفته شوهرم خیلی آدم احساساتیه جوری که اگ بحثمون بشه نمیره بیرون ازخونه حتی اگ قرارکاری مهم داشته باشه اما در کل نسبت به من خیلی بی تفاوت شده طوری که قبلا هفته ای حدااقل3بار رابطه داشتیم ولی الان دوهفته یبارهم .. شدیدا بهم بی میل شده حس میکنم زندگیم  الکی الکی داره به جاهایی باریک میکشه اهل خیانت نیست اما خب تجربه بهم ثابت کرده مردا توموقعیت قراربگیرن هرکاری میکنن ما هم که مدتیه سردی بینمون جدایی انداخته البته بی پولی هم علت اصلی ایناست. نصف بیشترش بابچه بازیام  اخلاقای خوبش ازبین رفت خب چیکارمیکردم  سنم قدنمیدادبیشترازاین خانومی کنم واسش. اما حالا میخام تاخرابترنشده همه چیوبسازم لطفا نظربدین شایدنظرشماتعقیربزرگی توزندگیم ایجادکنه چون ما عاشق همیم و انگاری احتیاج به یه حرف یاتلنگرداریم

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شايد بخاطر بارداريتونه ك رابطتتون كمتر شده ؟؟؟

عزيزم فشار مالي رو مردامون خيلي زياده و همه چيزو تحت تاثير قرار ميده

سعي كن باهاش همدل باشي تا كمتر سختي بكشه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

خوب عزیزم طبق تجربه هایی که بدست آوردی رفتارت رو مناسب خواست همسرت قرار بده  

البته بی پولی خیلی بده و عاملی برلی این موضوعه باید درکش کنی و صبر داشته باشی تا اوضاع بهبود پیدا کنه ناراحت نباش تو هر زندگی یه دوره سر پایینی هم داره 

خوشا جانی کز او جانی بیاسود 

زندگی چند سال قبل منو تعریف کردی....چاره کارت :کم توقعی.کم توقعی.کم توقعی.رفتارای خودتو مرور کن ببین همون ادم قبلی هستی یانه؟اونوقت همه چی حل میشه..بگو بخندتو باهاش زیاد کن.سعی کن خونت هم همیشه مرتب باشه..اینا تجربه من بودا

و خدایی که برایم کافیست

عزیزم اینا همه اثرات بی پولی و اوضاع خراب مالیه منم شوهرم هروقت بی پول باشه اصلا نمیشه باهاش حرف زد چه برسه به چیزای دیگه کلا خونه رو سکوت فرا میگیره و اگه منم حرفی بزنم عصبانیت رو خرجم میکنه.به دل نگیر

خب شايد بخاطر بارداريتونه ك رابطتتون كمتر شده ؟؟؟ عزيزم فشار مالي رو مردامون خيلي زياده و همه چيزو ...

خب بارداری یه قسمتشه اما خیلی تعقیرات دیگ کرده  انقدرابطمون سرد شده که دیگ شبخیر هم نگفتیم بهم چنوقته .اره فشار مالی هست اما خب باید اونا هم با ما راه بیان ما چطوری تحمل میکنیم 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
حرفم اخلاقشه دوسدارم مثل قبل شه باهام☹

احترام و تائیدکردن همسر خیلی اثرداره

جلوی خودش ازش تعریف کن

یه چیزی که میخره حتی میوه کلی ازش تشکر کن وبگو عجب میوه هایی گرفتی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .