2777
2789
10 تومن اضافه دادین که بتونین 45 وام بگیرین؟ 

عزیزم در اصل خریدن فرصت ، مامان من پارسال ۱۰۰ تومن وام گرفت که ۱۳ تومن پول اوراق داد، خونه خرید تو تهران ۲۲۰ تومن، امسال خونه اش شده ۵۰۰ تومن ،اگر اون ۱۳ نمیداد الان به هیچ عنوان خونه دار نمیشد، این مول بابت خریدن زمان، اونوقت ما خنگ ۵۰ تومن گداشتیم بانک که این ۱۳ تومن ندیم الان با پولمون اتاق هم بهمون نمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان 40 اینا برا خرید خونه کم دارم روشی غیر این اوراقم هست؟ 

نه عزیزم راه دیگه ای نیست مگه اینکه بخواین خونه بگیرین نشینین داخلش رهن بدین یا وام جعاله یا تعمیرات براش بگیرین و....ازاینجور چیزا که مطمئنن خودتون فکرکردین دربارش

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
10 تومن اضافه دادین که بتونین 45 وام بگیرین؟ 

آره دیگه خریدیم ولی به دردمون خورد ما اوراق گرفتین خونه 75میلیونی،امسال شد158تومن برادرشوهرم که گذاشت بانک یکسال بمونه انقدرگرون شد که نمیتونه. بخره بایذ به شرایطت نگاه کنی

پای رفتن نیست وجان نشستن...

باز پرداخت چقدره از بانک مسکن  مثلا برا چهل میلیون ماهی چقدر باید قسط بدیم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!