2777
2789

بجای اینکه یک سال نوبت بمونی واسه وام بانک مسکن(۳۰تومن بذاری مثلا بخوای یک سال بعد ۶۰تومن وام‌بگیری با ۳۰خودت بشه۹۰)نوبت وامتو میخری زودتر اوراقم خب بالا پایین داره،به ازای هر۵۰تومن فکرکنم حدودا ۶الی ۷تومن اوراق باید گرفت،۶تومنت میره بجاش میتونی بدون نوبت وامتو بگیری

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا چیز خاصی نیست. یه پول مفتیه که بانک مسکن میگره تا وام بده؛ پول زوره

ما چند ماه پیش بابت یه وام مسکن 100 ملیونی 13 ملیون دادیم به کارگزاری بورس یه کاغذ بهمون دادن بردیم بانک باز بانک ازمون 400 هزار تومن گرفت که این برگه رو تایید کنه

برا 40 تومن وام باید چیکار کنم؟ 

باید برین بانک مسکن بهتون میگه ۴۰تومن وام چقد اوراق میخواد،یکم کار و مدارک و اینجورچیزا داره،اوراق زیاد طول نمیکشه وامتو خیلی زود میگیری،فقط زودتربرین دنبالش تا مراحلش طی شه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

عزیزم برای اینکه وام مسکن و برای خرید خونه بگیری یا باید پول تو حساب داشته باشی یه سال تا حسابت کار کرده باشه بتونی از رو میانگینش وام و بگیری اگر نه همین درجا میخوای باید اوراق بخری به اندازه وامی که میخوای بگیری ما خودمون دوسال پیش برا70 تومن 10 تومن اوراق خریدیم شایدم 9 تومن خود بانک بهت میگه چقدر باید بخری و اینکه از بورس اوراق و میخری 

وام مسکنم اینطوریه تو 12 سال بازپرداختش دوبرابر وام و ازت میگیرن

ولی ما چون لازم داشتیم گرفتیم بدردمونم خورد برا 70 تومن 60 تومنش خرید بود 12 ساله 10 تومنش جعاله بود 5 ساله 

توضیحاتم کافی بود؟

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف
خیلی گرونترآجی مابه 45تومن نزدیک 10تومن دادیم

عزیزم به روزه دیگه😅مثل بورس که قیمتش بالا پایین داره اینم قیمت ثابت نداره،تواین هفته یکی از آشناهامون گرفت ۵۰تومن ۶یا۷تومن اوراق دقیق یادم نیست،ولی خب ما پارسال خواستیم بگیریم حدودا ۹تومن بود که منصرف شدیم،دل میخواد انقد پولتو بدی😑ولی واسه خونه هایی که موقعیت خوب دارن و حیفه از دست بدیشون خوبن

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤