2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم‼️😕 ،نگیرم‼️ 😕،یه دقه بیا لدفا 😔‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
من هلی شاتو نگرفتم... چون تو فیلمها دیدم زیاد واجب نبود...اصلا برام مهمم نبود ... که دوربین ازم دور ...

فیلمبردار منم هم حرفه ایه هم همه چی هم گرفتم عالی تر شد کارگردان هم داشتم طراح هم داشتم واسه صحنه....آش شما هم مبارک خودتون منظورم شما نبود کلی گفتم من با استارتر صحبت میکنم نه شما بسه نمیخوام ریپلای کنی

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمبردار منم هم حرفه ایه هم همه چی هم گرفتم عالی تر شد کارگردان هم داشتم طراح هم داشتم واسه صحنه... ...

ریپلای کردی جواب گرفتی..

واه واه ملت اعصاب ندارن!

خودت بی زحمت ریپلای نکن واسه من سوسه نیا دیگه ...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
ریپلای کردی جواب گرفتی.. واه واه ملت اعصاب ندارن! خودت بی زحمت ریپلای نکن واسه من سوسه نیا دیگه .. ...

دعوا داری بداخلاق پرو

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
دعوا داری بداخلاق پرو

بسیار بی ادب تشریف داری باعث تاسفه... فکر میکردم باید خیلی زرنگ باشی که با حدود فقط 7 میلیون فیلمبرداریت در حد فیلم سینمایی امکانات  داشته😆.. ولی انگار اشتباه کردم... تنها هنرت بی ادبی و سوسه اومدنه... 

به امید اینکه همه مردم سرزمینم انقدر از درون غنی بشن که عزت نفسو ادب مهمترین چیزشون باشه نه جیزهای دیگه...

بای

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
بسیار بی ادب تشریف داری باعث تاسفه... فکر میکردم باید خیلی زرنگ باشی که با حدود فقط 7 میلیون فیلمبرد ...

ابله در یک کلام

عروسی بگیر.  تمام 😁 بدجور پشیمون میشی. اصن دخترا از بچگی خودشونو تو لباس عروس تصور میکنن😇

خیلی دلم میخاد،ولی ببین آدم با بی پولی چقد بی تفاوت میشه در ظاهر ولی درون حسرت میخوره

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
چیزی از جهیزیه خریدن یا همه رو خودتون خریدین؟

نه هنوز قرار شده تلوزیون و دم دستگاه های صوتی و فرش اونا بخرن

[QUOTE=70294394]شوهر  خب تابلو بود..  میخواستم مطمئن شم .. وضع مالیشون چطوره؟؟ تو عقد ...

وضع مالیشون متوسطه درحد بخور نمیر..همش خرج خوراکشون میکنن خوراکی هم ک گرون.  موقع عقد هم همش شوهرم پول داد ،سرویس طلا خریدم  تا الان داشت قسطشو میداد...رخت یارانه هم خواهرشوهرم همش خرید با پول خودش ،دستش دردنکنه خیلی واسم عزیزه

نه هنوز قرار شده تلوزیون و دم دستگاه های صوتی و فرش اونا بخرن

عه مثل نامزد من :/ من بیچاره با پول وام همه رو باید بخرم تازه کلی چیز مونده ای خدا 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
خیلی دلم میخاد،ولی ببین آدم با بی پولی چقد بی تفاوت میشه در ظاهر ولی درون حسرت میخوره

میفهمم خیلی سخته.  یه سر به این ازدواج آسان هم بزن.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤