2777
2789

من استفاده کردم خداروشکر نتیجه گرفتم عزیزم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من استفاده کردم خداروشکر نتیجه گرفتم عزیزم

عزیزم من 4 ماهه اقدام.کردم اگه این ماه پری شدم خدای نکرده میتونم امپول یا قرص واسه باردار شدن استفاده کنم سرخود؟

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من 4 ماهه اقدام.کردم اگه این ماه پری شدم خدای نکرده میتونم امپول یا قرص واسه باردار شدن استفاد ...

سر خود نه گلم؛ باید اول سونو بدین اگه فولیکول به حد مجاز رسیده باشه میتونید استفاده کنید به دکترتون بگین حتما 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
خوشبحالت عزيزم من دكتر گف فوليم ١٨هستش

منم فولیم ۱۸ بود ایشالله ک جواب بگیرین

سر خود نه گلم؛ باید اول سونو بدین اگه فولیکول به حد مجاز رسیده باشه میتونید استفاده کنید به دکترتون ...

مرسی گلم فردا نوبت دکتر دارم بهش میگم😍

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
کی از لتروزول وامپولhmgاستفاده کرده وحامله شده؟؟

من؛ ولی امپولم hcg بود عزیزم

مرسی گلم فردا نوبت دکتر دارم بهش میگم😍

خواهش دوستم❤

من؛ ولی امپولم hcg بود عزیزم

چند دوره استفاده کردی گلم؟من بعداینکهhmgبزنم اخرهفته که12پریودم هس بایدبرم سونو واژینال پیش دکترم به نظرت همون روزhcgمیده؟چون یبارhcgزدم وکلومیفن خوردم پریودشدم 2ساله منتظرم😢