2777
2789
عنوان

دلم گرفته

92 بازدید | 8 پست

بچها دلم گرفته خداکنه باردار باشم ..دیشب خونه پدرشوهرم بودم پسرم با بچه عموش ک ۶ماهشه بازی مکرد دلم بحال پسرم سوخت ..برادرشوهرم میگه دخترم پاقدمش خوب بوده ک وضع مالیمون خوبه ..زنش میگه ما گوشت گاو نمیخوریم مگه شما میخورید .شوهرم میگه نجس ک نیس ..پدرشوهرم میگه خوب یه بچه برا پسرتون بیارید .‌..مادرشوهرم دایم سرگوسفند برام باز مکنه میگه بچتون دختره ..حالا من حامله نیستم ..ما وضع زندگیمون خیلی بدتره از برادرشوهرم و پدرشوهرم ولی همیشه همین برادرشوهر سرکوفت میزنه بهمون ...بخدا یکسال و نیم دعا نذر مکنم ک باردار باشم اما نشد ..این ماه متوسل شدم اول خدا بعد فاطمه زهرا (س)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این اوضاع اقتصادی بچه دار بشی ک چی بشه.پوشک بسته ای80

مگه همش مخوام ب پوشک وصل باشم ..من پسرم تو خانه اصلا ن پوشک ن لاستیک نمکردم .وقتی از جیش گرفتمش فرشامو شستم

برادرشوهرم چون دوتا داره مارو اذیت مکنه من یکسال پیش دوتا سقط کردم

هر كسي يه قسمتي داره عزيزم،يكي خدا بهش ٤ تا ميده يكيو اصلا نميده،الانم بچه خيلي سخته خرجش بالاست