2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من که نه طلا میاد پایین نه دلار.

طلا که اونس جهانی رفت بالا اثرشو امروز فردا می‌ذاره رو بازار ایران. 

دلارم نمیاد پایین چون تحریمای جدید از آبان  شروع می‌شه.

این کاهش قیمت موقتیه 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

اينقد ميره بالا كه وقتي ١٠٠ تومنم مياد پايين مردم خوشحال ميشن

يه روزي سكه از ١ تومن ميشد ١/٢٠٠ همه ميگفتن واي گرونه

الان بشه ٤ تومن همه خداروشكر ميكنن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

داستان از این قراره ک ی سریا ترسیدن

تا اونجایی ک من از ی شخصی ک تو بازارتهران کارمیکنه شنیدم جمعه این هفته اعتصاب قراره بشه و همه تو میدون ازادی جمع بشن دولتم از الان غیر قانونی اعلامش کرده!! 

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
به نظر من که نه طلا میاد پایین نه دلار. طلا که اونس جهانی رفت بالا اثرشو امروز فردا می‌ذاره رو بازا ...

پس این روحانی چی میگفت که آمریکا تمام تحریماشو کرده تموم شده وآبان ماه هیچ تحریمی نداریم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
داستان از این قراره ک ی سریا ترسیدن تا اونجایی ک من از ی شخصی ک تو بازارتهران کارمیکنه شنیدم جمعه ا ...

همون منم میگم ترسیدن ریختن تو شبکه های مجازی و نینی سایت میگن اروم باشید ارزون میشه

پس این روحانی چی میگفت که آمریکا تمام تحریماشو کرده تموم شده وآبان ماه هیچ تحریمی نداریم

جالبه شما اين حرفو باور كرديد

منكه ديگه هيچ حرفشونو باور ندارم 

هيچكار نميكنن فقط نشستن به بدبختي مردم نگاه ميكنن

هرموقع هم اومدن پشت تريبون گفتن همه چي عااااالي هيچ مشكلي نيست

دروغ بزرگ زمان

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
داستان از این قراره ک ی سریا ترسیدن تا اونجایی ک من از ی شخصی ک تو بازارتهران کارمیکنه شنیدم جمعه ا ...

اره این کاردولته فقط بلده ممنوع کنه  کاری هم ازدستش برنمیاد جوابگو نیستن که

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن