2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمه رو تفت دادی.اب نمک و اب لیمو قاطی کن بریز توش تا درست شه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من نمک و کمی آب میزنم که بچسبم میذارم داخل مایکروفر یکی دودیقه میزنم بعددرمیارم هم میزنم باز میذارم تا زمانیکه قشنگ بچسبن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

تخمه رو تفت بده کمی خالی یه دقیقه.بعد یه لیوان اب بیار ..دیگه ب اندازه تخمت.اگ زیاده زیاد اگ کمه کم.ابلیمو و اب و نمک رو هم بزن ک خوب قاطی شه..بعد بریز تو تخمه و تفت بزن.اصن ازش غافل نشی تخمه رو بیس دیقه تفت بده و همش بهم بزن ..بعد چن دقیقه یه بار یکیو امتحان کن ..اگ سفت شده بود مث تخمه بیرون ینی پخته اگ نرم بود نه مونده....نوش جون 

تخمه رو بریز تو تابه هم بزن که زیراش نسوزه و روش خام بمونه بعدش تخمه رو بخور ببین برشته شده یا نه متوجه میشی خودت اگر برشته شد یه کوچولو اب نمک بزن و بردار .اب نمکتم اگه زیاد باشه تخمه هات مغزشون خیس میخوره باید خیلی هم بزنی تا خشک شه 

وخدایی که به شدت کافیست .

تو قابلمه با شعله ى ملايم تف بده ومرتب هم بزن يکم ک بوکرد اب نمک و ابليمو هم بريز. مثلا برا نيم کيلو تخمه نصف ليوان کافيه بعد مرتب هم بزن تا بخوردشون بره و نسوزه تا ابش خشک بشه وبو بريونى بده اگر گلپر اسياب شده داشتى باهمون اب نمک مخلوط کن                                 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍