2777
2789
عنوان

خیلی سخته...نیست؟

100 بازدید | 11 پست

خیلی سخته که از همون روزای اولی که میشنوی کسی باشه که بگه قشنگ نیستی

سخته بزرگتر که بشی تو بازیا و دعوای بچگی هم بشه نقطه ضعفت

سخته مدرسه هم که بری کسی تحویلت نگیره

اوناییم که تحویلت میگیرن از سر دلسوزی

سخته که مادربزرگت نوه ی قشنگتر رو باخودش ببره بیرون اما تورو نه اما از تو متنفر باشه

سخته وقتی کسی از دوستت تعریف میکنه دوستت جو گیر بشه بهت بگه راستی تو هم زشتیا

یخته هرچی بزرگتر بشی بفهمی تعریفای مامانت دلخوش کنی بوده

سخته وقتی بری دانشگاه دوستت به اون یکی دوستت بگه کلاسش به ما نمیخوره

سخته بعد ازدواج با تیکه ها بقیه هم سر کنی

سخته بترسیشوهرت ولت کنه...

شاید اگه مامانم اینقد درگیر مشکلاتش نبود و بیشتر توی جامعه بود بیشتر میتونست منو راهنمایی کنه چجوری رفتار کنم چجوری شیک بپوشم ه جایگزین این قشنگ نبودن من بشه

شاید اگه به حرفای مامان عزیزم که میگفت به خودت برس گوش داده بودم

شاید اگه یه خواهر بزرگتر داشتم...

شاید...

شاید گفتن ها فایده ایی نداره...

گذشته هام گذشته..

میتونی تمام روز بشینی به گذشته و غم وغصه هات فکر کنی افسرده شی..

یا میتونی مثل خیلیا یاد بگیری چجور شیک بپوشی و به خودت برسی...میدونم چقد تیکه هدی بقیه رو مخه و تا مغز استخون ادم رو میسوزونه..ولی یکاری کن انگشت به دهن بمونن

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

عزیزم من ایقد آدم دیدم ک ترم اول داغون بودن 

البت بلا نسبت شما

الان دافی شدن برا خودشون

فاز دپ برندار 

برو باشگاه لباس خوشگل و اسپورت بخر

یکم آرایش کن

بعدم هزار جور عمل اومده 

بیکاری ک ب این حرفا فکر مکنی

تو نت سرچ کن چجوری خوشتیپ و خوشگل باشم راهنماییت میکنه

سخته سخته هم نکن

برو تو کارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه خواهر دارم ک زیبا نیست ازدواجم کرده دوتابچه داره هرچی بش میگم حداقل یکم ب خودت برس اعتماد بنفس داشته باش اصلا گوشش بدهکارنیس اینقدر رفته تولاک خودش همش دوربچهاشه خودشم با بدترین تیپ ولباس..با اینکه وضعشم خوبه ولی اصلا لباس نوشیک نمیپوشه خیلی براش ناراحتم گریه میکنم براش چون خیلی افسرده شده ازدست تیکه کنایه هایی ک میشنوه

الانم دیر نشده عزیزم ، قشنگی به ظاهر آدم نیس ، من خیلیا رو میشناسم که شاید ظاهر زیبایی نداشته باشن ولی واقعا آدمایی دوست داشتنی هستن ، اونایی که این حرفا رو میزنن آدمای کوته بین و بی شخصیتی هستن ، ظاهر آدما دست خودشون که نیست خب اگه بنا بود آدما خودشون مسئول ظاهرشون باشن مطمئنن خودشونو خیلی زیبا تر می آفریدن!!

سخته اره مادر شوهر و برار شوهر منم همش بهم تیکه میندازن کللا خانواده شوهرم منو د س ندارن اصلا اما ببخشیدا ...لقشون والا مجردیم انقد همه ازم تعریف میکردن وقتی عکسمو میذاشتم کلی ازم تعریف میکردن خودتو دسته پایین نگیر ارایش کن زرنگ باش انقد به خودت برس خودتو دست بالا بگیر ک اصلا جرات نکنن بهت چیزی بگناگرم گفتن بزن به کوچه علی چپ یا جواب بده به همین راحتی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  

سخته بفهمی زیبایی فقط اجزای صورتت نیست

توی راه رفتن و حرف زدن و برق نگاهته

اینا هم با مثبت نگری، ورزش؛ رسیدگی به پوست و مو و سلامتی و ارتباط با خدا و دوست داشتن خودت حاصل میشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

رو اعتماد به نفست کار کن با کسایی که روحیتو بهم میریزن کات کن.الانم دیر نشده میتونی به خودت برسی لباسای اسپرت بپوش به موهات برس یکمم ارایش کن بخند و بخند وبخند

فرقی ندارد بهارباشد یا تابستان،پاییزباشد یا زمستان،هر زمانی که باشد من همچنان میگویم(گه تو این زندگی) 🤤🤤🤤