2777
2789

روی چه چیزاییش فوکوس میکنید؟ میخواید بشناسیدش روی چه اعمال و رفتاراییش تمرکز میکنید؟ در مورد زبان بدن چی میدونید؟ 

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو دست دادنش، رفتار و نگاه و طرز صحبت کردنش و حرفایی که میزنه شخصیتشو نشون میده

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

از نظر ظاهری رو هیچش واقعا!فقط دقت میکنم ببینم چی میگه و مهربون و خاکی هس یا نه!متاسفانه یه ذره بخواد کلاس بذاره کلا نظرم عوض راجع بهش عوض میشه!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
با طرز حرف زدن و حالت دستش متوجه میشم 

از حالت دستش به چه چیزایی میرسی.مثلا فکر میکنم کسی که دروغ میگه حین صحبت نگاهت نمیکنه

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
از حالت دستش به چه چیزایی میرسی.مثلا فکر میکنم کسی که دروغ میگه حین صحبت نگاهت نمیکنه

به این نتیجه میرسم که چقد ادم پخته ای هست یا نیست

کسی که دروغ بگه نگاش میلرزه اصلا نمیتونه تو چشت نگل کنه و دروغ بگه  خیلیا حتی صداشونم میلرزه

من خودم خیلی تابلوم موقه دروغ گفتن اصلا نمیتونم دروغ بگم😂

از نظر ظاهری رو هیچش واقعا!فقط دقت میکنم ببینم چی میگه و مهربون و خاکی هس یا نه!متاسفانه یه ذره بخوا ...

من با آدمای خاکی خاکیم کسی بخواد کلاس بزاره نمیدونم چراناخودآگاه چندین برابربراش کلاس میزارم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

من تا یکی چند کلمه حرف میزنه رو هوا میزنم  چیکاره هست علتش اینه چون سر کار میریم و با آدمهای مختلف و زیادی سر کار دارم و سالها تجربه با رویارویی با افراد مختلف باعث شده آدم شناس خوبی باشم 😊

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت