2777
2789
عنوان

کیا زیااااد حاجت گرفتن؟؟؟

6778 بازدید | 33 پست

کیا حاجت های مهم زیادی از خدا گرفته اند رمز و رازش چیه و به چه روشی مثلا دعا و ذکر خاصی بوده  یا فارسی حرف زدن  و یا ....  لطفا بیاد و بگین

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

کسی نیست بگه چندتا حاجت مهم تا حالا از خدا گرفته؟؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

من به تمااااااام خواسته هام رسیدم تمااااااامش هرچندخواسته بشرتمومی نداره ولی هرچییییی خواستم خدابهم داده درکمترین اززمان

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایتیای عزیز خوابید پس هرموقع بیدار شدین بیاین جواب بدین لطفاااا

من به تمااااااام خواسته هام رسیدم تمااااااامش هرچندخواسته بشرتمومی نداره ولی هرچییییی خواستم خدابهم ...

عزیزم میشه بگی به چه روش بوده خواستنت از خدا  مثلا دعای و ذکر خاص و ..‌ بوده  ؟؟؟

اگر چیزی رو باور کنی ک لایقشی 

اگر بخوای که واقعا داشته باشیش

اگر مدام تصور کنی بدستش اوردی و داری باهش زندگی میکنی

حتما بدستش میاری.....هیچ جوجه ای معلم نمیشه چون اصلا بفکرش خطور نمیکنه...

هرچیزی رو ک ارزو کنی بهش میرسی

من هروقت چیزی رو از ته دل ازخدا خواستم و اون چیز رو تصور کردم ک دارم و درکنارش براش تلاش کردم بهش رس ...

یعنی  فقط فارسی با خدا حرف میزدین و ازش میخواستین یا اینکه از خوندن ذکرها و دعاها هم استفاده میکردین

من به تمااااااام خواسته هام رسیدم تمااااااامش هرچندخواسته بشرتمومی نداره ولی هرچییییی خواستم خدابهم ...

ناسیا عزیز کاش میومدی و میگفتی راز و رمز این حاجت گرفتنات چی بوده ؟؟

کسی نیست بگه چندتا حاجت مهم تا حالا از خدا گرفته؟؟

من خیلی حاجت گرفتم

اول تلاش(مهم ترین اینه)

دوم توکل و سپردن نتیجه به خدا

دعا هم این کارا رو میکنم:

خواستن و توکل به خدا تو قنوت همه نماز هاو سجده بعد نماز که به زبون خودم حرف میزنم

دعای توسل و نادعلی هم خیلی حاجت میده

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
ناسیا عزیز کاش میومدی و میگفتی راز و رمز این حاجت گرفتنات چی بوده ؟؟

عزیزم دارم آماده میشم واسه زایمان تایپک رونگه میدارم میام واستون تعریف میکنم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
من خیلی حاجت گرفتم اول تلاش(مهم ترین اینه) دوم توکل و سپردن نتیجه به خدا دعا هم این کارا رو ...

ممنون ازت 

کافیه برای اینکه بفهمی رمز موفقیت بقیه برای رسیدن به خواسته هاشون چیه برگردی به گذشته دونه دونه هدفایی ک بهش رسیدی کوچیک و بزرگ بخاطر بیار...خرید لباس خرید خونه خرید ماشین یادگیری زبان نقاشی نمره های خوب فرق نداره هدفت چی بوده یادداشت کن و ببین باورت چطوری بوده چجوری شده ک به هدفت رسیدی....

معجزه با دعا و امن یجیب نیست معجزه با باورات شکل میگیره

اگر شخص مذهبی هسی بدون که امام علی برای فقیر فقرا دعا نمیکرد که به پول برسن میرفت نخلستان کار میکرد

امام حسین ننشست دعا کنه خدا یزید رو به راه راست هدایت کنه بلند شدو جنگید*********

دعا وقتی هست ک تو همه راه ها رو رفتی....واگر رفتی بشین تا معجزه خدا رو ببینی!!!!!!!

عزیزم دارم آماده میشم واسه زایمان تایپک رونگه میدارم میام واستون تعریف میکنم

زایمان خودت؟؟؟ مبارک باشه ان شاءالله

کافیه برای اینکه بفهمی رمز موفقیت بقیه برای رسیدن به خواسته هاشون چیه برگردی به گذشته دونه دونه هدفا ...

واااااقعاااا عالی بود

یکی از قشنگ ترین پست های نی نی سایت بود ک خوندم

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.