یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرم گفت بچه اش،جوش داشته باتب،خیلی،بالا.خودبهخود خوب شده ویروس بوده.یادم نمیادعلایم دیگه هم داشت یانه.ولی،دکترش گفته بود ویروسی هست.نه اسهال نه استفراغ.تب،بالا وجوش
(HFMD) یک بیماری ویروسی است که با بروز بثورات پوستی و جوشهای تاولی در ناحیه دست و پا و دهان شناخته میشود. ویروس کوکساکی (Coxsackie A) و انتروویروس ۷۱ (EV71) ایجاد کنندهٔ این بیماری هستند. این بیماری در شیرخواران و کودکان کم سن و سال (۲ هفته تا ۳ ساله) و بزرگسالان (با درصد پایین) رخ میدهد و به شدت مسری و واگیردار هست و ازطریق تماس نزدیک با فرد آلوده، تماس با مایعات داخل تاول، تماس با بزاق و ترشحات بینی و بوسیدن و بغل کردن منتقل میشود. در این بیماری انتظار عارضهٔ ویژهای نمیرود ولی در هفته ابتدایی قابلیت سرایت بالایی دارد.