2777
2789
عنوان

خانما بیاین

973 بازدید | 14 پست

پسرم از دیشب بدنش جوشای چرکی زده فک میکردم آبله ست بردم دکتر گفت نیست یه نوع ویروسه که بعد اینکه تب میکنه جوش میزنه یعنی این جوشا واسه تبه بالاست 

تو بچه هاتون سابقه داشته اینجوری

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم گفت بچه اش،جوش داشته باتب،خیلی،بالا.خودبه‌خود خوب شده ویروس بوده.یادم نمیادعلایم دیگه هم داشت ...

اره پسر منم ی شب قبل تب کرد دیشب این جوشا در امدن اولش کم بود بعدش زیاد شد

(HFMD) یک بیماری ویروسی است که با بروز بثورات پوستی و جوش‌های تاولی در ناحیه دست و پا و دهان شناخته می‌شود. ویروس کوکساکی (Coxsackie A) و انتروویروس ۷۱ (EV71) ایجاد کنندهٔ این بیماری هستند. این بیماری در شیرخواران و کودکان کم سن و سال (۲ هفته تا ۳ ساله) و بزرگسالان (با درصد پایین) رخ می‌دهد و به شدت مسری و واگیردار هست و ازطریق تماس نزدیک با فرد آلوده، تماس با مایعات داخل تاول، تماس با بزاق و ترشحات بینی و بوسیدن و بغل کردن منتقل می‌شود. در این بیماری انتظار عارضهٔ ویژه‌ای نمی‌رود ولی در هفته ابتدایی قابلیت سرایت بالایی دارد.

تب ناگهانی بدن درد افزایش فشار گلودرد همراه با وجود تاول و زخم در دهان و گلو سردرد بثورات و راش ...

دقیقا همینه

(HFMD) یک بیماری ویروسی است که با بروز بثورات پوستی و جوش‌های تاولی در ناحیه دست و پا و دهان ش ...

پسرم  همش بغل منه ممکنه منم بگیرم ازش؟؟