من درتمام طول37سال عمرفقط دراین سایت چنین نظراتی شنیدم که این اسم رونزارقدیمیه یاعربی نزاریافقط ایرانی بزارویاتازگی هامن اسمی بزاریداگه رفت فلان کشورزشت نباشه ویاتک باشه خوب اگه اینجوری باشه بزاریم ترب وپیازچه تک تکه تاحالاهیچکس نزاشته وازاین قبیل نظرات
به نظرمن اسم اگه قشنگ وبامعنی باشه اصلامهم نیست قدیمی باشه اززمان حجرباشه یاایرانی وعربی
الان زهرااز1500سال پیش بوده الان هم قشنگه یادانیال وبنیامین محمدعلی بهزادمهیاروووووویاقدیم اسمای بودکه الان هم خیلی مدشده وقشنگه مرواریداسم مادربزرگ پدری من نگارنیلوفرجیران آفاق شهرزادامیرعلی پریناز کورش خشایاراین نامهاهمیشه بودن وهمیشه قشنگن پس این واژه قدیمیه اصلاجالب نیست الان یکی ازخانمهاگفت میخوادپسرش روبزاره احسان که هم معنیش قشنگه وهم تلفظش ولی متاسفانه یکی دیگه گفت نزارقدیمیه واقعاجل الخالق
الان مدشده بنیامین ودانیال وکوروش که ازهزاران سال پیش بودن میزارن وقشنگن ولی احسان که فوقش 50ساله میزارن قدیمی شده؟الان جوری شده طرف میادیه اسمی میزاره به قول خودش تک باشه وجدیدجدید
اصلانمیشه تلفظش کردیابگی پسریادختریافلان اسم رومیزاره بعدمیگه اسم یکی ازائمه درفلان ادیان
خوب اگه میخوایی مذهبی بزاری خوداسامی ائمه درعربی که قشنگ ترحالامنظورم همه ی اسمای اینجوری نیست مثلامن خودم ایلیارودوست دارم حالاکارندارم که میگن نام امام علی(ع)درفلان دینه اماخدایی طرف گذاشته معبدشائولین بعدمیگه اسم امام زمان درفلان دین
آخه نمیگه که هردین وآیینی به منجی خودش اعتقادداره نه امام زمان (عج)که بخوادنامی ازش ببره
من خودم عاشق این هستم که اسمای دخترام زیادباشن همه بزارن وخوشحال میشم یکی ازاسمای دخترام گذاشته حالانه جوری که دریه کلاس درس از30نفر20نفرشون هم اسم باشن اماخوب نمیخواستم حتماتک باشه فقط زیبایی ومعنی
واینکه بعضی ازاسامی یهویی مدمیشن وازهر20نفر15نفرمیزارن وبه ناگهان هم حذف میشن اسم بایدچه جدیدچه قدیم بایدزیبابامعناوهمیشگی باشه تمام
آخرکلام من این مدت که درنی نی سایت بودم متوجه شدم اصلااصلانبایدبرای انتخاب اسم در نی نی سایت نظرسنجی کردباتشکر