2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یگانه زهرا😍 و یاسمین زهرا 😍

همسرم گفت چون بیشتر زحمتش و بارداری و زایمانش باتوئه پس حق توئه که اسمشون رو انتخاب کنی 

من انتخاب کردم و همسرمم واقعا از اسمای انتخابیم خوشش اومد

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
پرهام و پرنیا اسم دوقلوها...پریا هم‌سومی....خودم انتخاب کردم

پریا و پرنیا خیلی شبیه همند

یکی رو صدا کنی اونیکی جواب نمیده؟

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
آرتا خودم انتخاب کردم و همسر تایید، ولی یه اسمی شنیدم اینجوری شدم😲😲😲 نیما کرمی مجری صبحی دیگر دی ...

محمد و کیامهر هرکدوم به تنهایی ی اسمن

حالا این دوتا رو باهم یکی کرده

چیش عجیبه؟

مثل نازنین زهرا 

امیر ارسلان

منم از این اسم‌خوشم اومد ولی تو سایت ثبت احوال  تو اسم پسر نیس تیام‌رو اسم‌دخترونه زده و این ...

عزیزم به سایت توجه نکن

بروزرسانی نشده

مثلا اسم مرسانا تو سایت نیست، در حالیکه خیلیا گذاشتن 

باید بری حضوری از ثبت احوال بپرسی ببینی میزارن یا نه

از طرفی خیلی ها اسم دوتکه ای میزارن ولی فقط یک تکه اش رو که خودشون بیشتر دوست دارن صدا میکنن

محمد متین گذاشته ولی همه متین صداش میکنن

من درتمام طول37سال عمرفقط دراین سایت چنین نظراتی شنیدم که این اسم رونزارقدیمیه یاعربی نزاریافقط ایرانی بزارویاتازگی هامن اسمی بزاریداگه رفت فلان کشورزشت نباشه ویاتک باشه خوب اگه اینجوری باشه بزاریم ترب وپیازچه تک تکه تاحالاهیچکس نزاشته وازاین قبیل نظرات

به نظرمن اسم اگه قشنگ وبامعنی باشه اصلامهم نیست قدیمی باشه اززمان حجرباشه یاایرانی وعربی 

الان زهرااز1500سال پیش بوده الان هم قشنگه یادانیال وبنیامین محمدعلی بهزادمهیاروووووویاقدیم اسمای بودکه الان هم خیلی مدشده وقشنگه مرواریداسم مادربزرگ پدری من نگارنیلوفرجیران آفاق شهرزادامیرعلی پریناز کورش خشایاراین نامهاهمیشه بودن وهمیشه قشنگن پس این واژه قدیمیه اصلاجالب نیست الان یکی ازخانمهاگفت میخوادپسرش روبزاره احسان که هم معنیش قشنگه وهم تلفظش ولی متاسفانه یکی دیگه گفت نزارقدیمیه واقعاجل الخالق 

الان مدشده بنیامین ودانیال وکوروش که ازهزاران سال پیش بودن میزارن وقشنگن ولی احسان که فوقش 50ساله میزارن قدیمی شده؟الان جوری شده طرف میادیه اسمی میزاره به قول خودش تک باشه وجدیدجدید

اصلانمیشه تلفظش کردیابگی پسریادختریافلان اسم رومیزاره بعدمیگه اسم یکی ازائمه درفلان ادیان 

خوب اگه میخوایی مذهبی بزاری خوداسامی ائمه درعربی که قشنگ ترحالامنظورم همه ی اسمای اینجوری نیست مثلامن خودم ایلیارودوست دارم حالاکارندارم که میگن نام امام علی(ع)درفلان دینه اماخدایی طرف گذاشته معبدشائولین بعدمیگه اسم امام زمان درفلان دین

آخه نمیگه که هردین وآیینی به منجی خودش اعتقادداره نه امام زمان (عج)که بخوادنامی ازش ببره 

من خودم عاشق این هستم که اسمای دخترام زیادباشن همه بزارن وخوشحال میشم یکی ازاسمای دخترام گذاشته حالانه جوری که دریه کلاس درس از30نفر20نفرشون هم اسم باشن اماخوب نمیخواستم حتماتک باشه فقط زیبایی ومعنی

واینکه بعضی ازاسامی یهویی مدمیشن وازهر20نفر15نفرمیزارن وبه ناگهان هم حذف میشن اسم بایدچه جدیدچه قدیم بایدزیبابامعناوهمیشگی باشه تمام

آخرکلام من این مدت که درنی نی سایت بودم متوجه شدم اصلااصلانبایدبرای انتخاب اسم در نی نی سایت نظرسنجی کردباتشکر

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اسم پسر یکی از آشناهامون تیامه . اون چطوری ثبت کرده ؟

اسم‌پسر دوست خودمم‌تیامه

ولی خب ثبت احواله هر روز یه قانون داره

میدونم اگه اسمس توی سایت نباشه

بخوای شناسنامه بگیری و اصرار کنی به همون اسم

یه خرده سخت میگیرن و هی باید بری و بیایی 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
عزيزم مرسي از جوابت. بارم اگه اسمي پيشنهاد داري در اين حدودا لطفا بگو

فدات بشم😍

رهام 

پارسا

فرحان

پویا

پوریا

شایان 

ووووهم قشنگن وبامعنی گلم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )