2777
2789
عنوان

کودک ازاری😢😢

333 بازدید | 10 پست

این چند وقته از بس فیلم و خبر و این چیزا راجبه کودک آزاری و کتک زدن بچه و این چیزا شنیدم و خوندم اعصابم داغون شده.واسه چی بعضیا ک بچه نمیخان بچه دار میشن بعدم طفل معصومو اذیت میکنن یا میکشنش یا میزارنش سر راه یا خیلی اتفاقای دیگه؟؟؟؟خیلی ناراحتم واقعا.اطراف شمام از این آدما هست ک بچه ها شونو اذیت کنن؟؟؟کاش ی فکری واسه این طفل معصوما میکردن.من ک هروقت میبینم یا میشنوم دلم از غصه میترکه😢😢😢تا بچه دار شدم خییییلی بیشترم حساس شدم.چطور بعضیا میتونن اینقدر بی رحم باشن آخه😭😭😭

منم دو یه تا فیلم دیدم دلم کباب شد

خودن وقتی خیلی اعصابم خورد بشه داد میزنم سر بچه هام یا یه تلنگر کوچیک تا به حرفام گوش بدن ولی ازار زیاد نه هیچوقت

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه در مورد هیچ کسسس قضاوت کرد وقتی تو شرایط طرف نبود حتی کساییکه بچشونو کشتن ما فقط از دور نظاره ...

من واقعا داغون میشم.کاش اونقدر وضع مالیم روبراه بود ک هرچی بچه بی سرپرست و بد سرپرست بود ب فرزندی قبول میکردم

منم دو یه تا فیلم دیدم دلم کباب شد خودن وقتی خیلی اعصابم خورد بشه داد میزنم سر بچه هام یا یه تلنگر ...

منم از این فیلما دیدم دلم آتیش گرفت.گریه افتادم از شدت ناراحتی

من واقعا داغون میشم.کاش اونقدر وضع مالیم روبراه بود ک هرچی بچه بی سرپرست و بد سرپرست بود ب فرزندی قب ...

حق داری گلم منم عیین شمام از جنبه روانشناسیش گفتم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
منم از این فیلما دیدم دلم آتیش گرفت.گریه افتادم از شدت ناراحتی

من اون دختر مرندی رو دیدم جیگرم اتیش گرفت😢😢😢😢پسرم خیلی شیطونه گاهی یه نیشگونی چیزی میگیرمش بعد خیلی عذاب میکشم خدایا منو ببخش😢😢😢😢😢دلم کباب شد اه

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
من اون دختر مرندی رو دیدم جیگرم اتیش گرفت😢😢😢😢پسرم خیلی شیطونه گاهی یه نیشگونی چیزی میگیرمش بعد خ ...

نیشگونش میگیری گریه میوفته؟؟؟؟پسر منم شیطونه ولی خدا نکنه ک بخام بزنمش حتی خیلی کوچیک فقط دعواش میکنم.اگه بزنمش ک گریه بیوفته هیچوقت خودمو نمیبخشم

نیشگونش میگیری گریه میوفته؟؟؟؟پسر منم شیطونه ولی خدا نکنه ک بخام بزنمش حتی خیلی کوچیک فقط دعواش میکن ...

توروخدا نگو😭😭😭😭قلبم تیرکشید بخدا الان معصوم خوابیده ازخودم متنفر شدم😣😣

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
توروخدا نگو😭😭😭😭قلبم تیرکشید بخدا الان معصوم خوابیده ازخودم متنفر شدم😣😣

ببخشید ک اینطور میگم،البته که هرکس اختیار داره هرطور که صلاح میدونه بچه شو تربیت کنه ولی تو رو خدا تا جایی که میشه موقع عصبانیت بچه تونو نزنید.گناه دارن بخدا