2777
2789

یا فقط من اینجوریم؟

هیچوقت نتونستم با خواست خدا کنار بیام؟

چرا همیشه خواست خدا چیزی بود که دشمنان من میخواستن و ازش خوشحال میشدن؟

شاید اگر اینقد بهم ظلم نکرده بودن میتونستم با خواست خدا کنار بیام ولی اینکه میبینم اونا روز به روز خوشبخت تر میشن و خوشحالن از وضعیت من و من روز به روز نابودتر ، آزارم میده و میدونم کارم بده

همیشه کفر میگم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که فقط خدا رو وقتی چیزی بهمون میده دوستش داریم. سخته ولی باید همیشه گفت خدایا راضی ام به رضای تو.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من همیشه ب خدا اعتماد کردم. درسته آدم یه جاهایی ناراحت میشه ولی کنار میام و به کفر نمیرسه.شاید در حد یه درد و دل ساده با خدا باشه ک بعدش حس سبکی کنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم مث شما بودم و داشتم ايمانمو از دست ميدادم بخدا گفتم اگ وجود داري معجزتو نشونم بده واقعا نشونم داد ديدم يه چيزايي واقعا ب صلاحم نبوده و اينكه من بهشون ميگفتم كم توجهي خدا. مصلحت و اقبال خوبم بوده و خطرايي كه از بغل گوشم ك گذشت شماهم ايمانتو قوي كن مطمينم ب خواستت ميرسي و معجزه رو ميبيني

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻

هرگز.لال بشه زبانم اگر قراره به کفر باز بشه.

من مطمئنم که خدا عدل مطلقه و ظلمی نمیکنه.اگر سختی و مشکلی هم میده به اندازه توان و ظرفیتم هست.به علم و حکمتش هم یقین دارم و این آیه قرآن که میگه ان مع العسر یسرا.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منم گاهی که سختی ها به نهایتش میرسید کفر میگفتم و فکر میکردم هیچوقت مشکلاتم حل نمیشه اما خدا همه ی مشکلاتمو نو یه دفعه حل کرد طوریکه همش این شعر تو ذهنم میاد:باورم نیست ز بد عهدی ایام هنوز.قصه ی غصه که در فرقت یار آخر شد

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
خوش به حالتون  ولی من عصبانی میشم ازش..

سعی کن ترکش کنی گلم. حکمت خدا خیلی برتر از خواسته های ماست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم مث شما بودم و داشتم ايمانمو از دست ميدادم بخدا گفتم اگ وجود داري معجزتو نشونم بده واقعا نشونم دا ...

ولی من ایمانمو از دست دادم باور کردم که خدایی نیس

ببخشید نمیخواستم اینو بگم چون الان همه میریزن به سرم با فحشو فلان که خاک برسرت

ولی من ایمانمو از دست دادم باور کردم که چیزی نیس ببخشید نمیخواستم اینو بگم چون الان همه میریزن به س ...

بمنم ميگن ايقد سر زنش شدم همين امروز ولي خب خدا رو ك دارم

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻