2777
2789

اوایل ازدواجم بود ،به همسرم گفتم من اصلا از مدل مبلا را ضی نیستم با این که انتخاب خودم بود ،گفتم میخام اگهی کنم تو دیوار بفروشم یکی جاش بخرم همسرم سر کار بود،من اومدم یه عنوان جذاب بزارم برا اگهیم نوشتم:فروش مبل جهیزیه لوکس عروس( نمیدونم فازم از عنوان چی بود) بعدش عکس مبلمم گذاشتم و دیدم هی داره رو گوشیم اس ام اس حرفای زشت زشت میاد گفتم برم اگهیم ببینم مگه من چی نوشتم چشمتون روز بد نبینه رفتم رو اگهیم دیدم عنوانم نوشتم فروش مبل جهیزیه ...س عروس فکر کن لو را جا انداخته بودم.

خلاصه اون موقع ها دیوار ویرایش و این حرفا نداشت فقط یه ایمیل میگرفت اول کار بعد میتونستی از طریق ایمیل اگهیت و مدیریت کنی منم ایمیل شوهرم و داده بودم حالا بماند که به چه حالی به شوهرم زنگ زدم و چی شد😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوپس چه اشتباهی😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

یه بار دیگم یه لباس شب مجلسی داشتم میخاستم بزارم دیوار اما همسرم خیلی مخالفت میکرد میگفت اصلا اگهی نکن یواشکی گذاشتم تو دیوار نوشتم تو توضیحاتش که پشت لباس تا پایین  کمر بازه ،کمی که گذشت از اگهیم از تل. گرام و پیامک همین جور مرد مریض پیام میداد یکیشون نوشته بود لباس تا کجات بازه؟ منم نوشتم با )عرض معذرت)تا اونجای ننت

بعدم به شوهرم گفتم از ترسم کلی دعوام کرد

من چند وقت پیش تو خیابون با هنذفری اهنگ گوش میکردم اهنگ غمگین..تو حال خودمم بود یهدفعه صدای اهنگ خیلی کم میشه با خودم میگم چرا صدای این اهنگ کمه..بیخیال شدمو همینجور داشتم راه میفرفتم ..هی میدیدم مردم و مغازه دارایه جوری نگام میکنن..شک کردم به خودم گوشیمو چک کردم وااای سیم هنذفری از گوشیم یکم جدا شده اهنگ پخش میشده  تا ته صدا بلند بوده ..اونم چه اهنگی اهنگ عباس قادری شاد نمیدونم چجوری اومده بود تو گوشیم..از خجالت اب شده بودم 😂😂

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔