2777
2789
عنوان

خواهشا یه لحظه بیاین

192 بازدید | 35 پست

سلام دوستای گلم 

دخترم چند مدته که تخم شپش رو سرش هست 

از شامپو پرمترین استفاده کردم تخماشون کمتر شد.

ولی الان که از حمام آوردمش و موهاشو شونه زدم حدود ده تا شپش زنده پیدا کردم.خیلی ناراحتم چون بچه کوچیک دارم میترسم خدایی نکرده اونم بگیره‌.

اینم بگم که تو حمام واسش نرم کننده مو زدم.میتونه بخاطر اون باشه که از تخم دربیان‌.

تو رو خدا هر کی راه حل سریعی داره واسه از بین بردنشون بهم بگه.

ممنونم از وقتی که گذاشتین 😊

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سس مایونز یه شب تا صبح رو سرش باشه یه پلاستیکم بکش روش

صبح بره حموم شامپو که زد و شست با شونه تو حموم براش شونه بزن تا همه تخم و شپشا برن

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

ببرینش درمانگاه تا شامپوی مخصوص شپش به شما بدهند سرشو باسرکه بشورید من تجربه دارم چون وقتی هشت سالم بود سرم شپش افتاده بود

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

پزشک‌جرا یه دوره خودتون و تمام اعضای خانواده باید از شامپو استفاده کنین و ب همه ملخفه ها و لباساو اینا یا اسمره درمین بزنین یا بحشونین خونرو هم جارو کنید قشنگ ک تخمی چیزی نمونه اگه نشد بعد برین‌دکتر یه دوره درمانش میشه دو بار استفاده از شاممو ب فاصله ۲ هفته فکر کنم از داروخونه میتونین بمرسین

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند...

منم دچارش شده بودم وموهامم خیلی بلنده وخیلی ترسیده بودم فقط من توموهام شپش زنده پیدانکردم یدونه اونم مرده بود ولی با تاید شستم زیادموهامو واینکه حتماباید درروز خیلی باید موهاشو شونوکنید وتخماروجداکنید