2777
2789
عنوان

👩 راهکارای برای پرشدن صورت😋

101389 بازدید | 60 پست

سلام دوستان  همونطور که میدونید اکثر ادما واسه ی بارم شده لاغری بیش از حد صورت رو تجربه میکنن به خصوص اگر رژیم های لاغری گرفته باشن حتما با این قضیه رو برو میشن. خودم هم چون رژیم دارم برای جلوگیری از لاغری صورت خواستم یه ماسکایی رو بذارم فک کردم که اینجا برای شمام بذارم امیدوارم بتونید ازشون استفاده کنید و براتون مفید باشه🤗 

ی سری از ماسکا مث الوئورا و خیار و خاک رس و گلاب رو که اینجا براتون میذارم  سالهاست خودم برای مراقبت انجام میدم و واقعا تاثیر داشته و پوستم رو صاف و شفاف کرده بقیه رو هم به تازگی دارم امتحان میکنم که اونا رو هم براتون میذارم 😊

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل رس رو میتونید به صورت بسته بندی شده و فله گی از عطاری ها تهیه کنید به دو رنگ طوسی روشن و قرمز هست قرمزش فله میفروشن طوسی رو بسته بندی

فقط پودر جوانه گندم تو ماست ۱۰ دقیقه بعد از ناهار تو یک ماه معجزه میکنه انقد خواص خوبی داره ک یه درخ ...

عزیزم مرسی. پودرش رو از کجا میشه تهیه کرد؟