2777
2789
مبارکه عزیزم😍😍 دعا کن منم اون ماه تاپیک بیبی چک مثبت بزنم ای خدااا😍

ایشاالله😍

ایشاالله بزنی بعد منو منشن کن بیام تبریک بگم

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاالله شماهم زودی مادر میشی خواهری ایشاالله میای تاپیک میزنی میگی مامان شدددددددددددم 😍😍 اگه ت ...

چشم قوربونت 

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢
چقدر عقب انداختی؟؟نشونه هات چی بود؟چند وقت اقدامی

چهار روز

نشونه اي نداشتم اما خب همون سينه درد و پا درد پريودي رو داشتم فقط يكمم دل درد اضافه

ماه نهم اقدامم بود

چهار روز نشونه اي نداشتم اما خب همون سينه درد و پا درد پريودي رو داشتم فقط يكمم دل درد اضافه ماه ن ...

به سلامتی ایشالا عزیزم

واسه همه منتظرا هم دعا کن

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
ایشاالله😍 ایشاالله بزنی بعد منو منشن کن بیام تبریک بگم

ای خدا کاش بشه 

بخدا شات گرفتم تو ذهنم بمونه میام برات آیت الکرسی میخونم😍😢

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

عزیزم ارشدتو هم بخون این ترم که تا بهمن راحت میتونی ترم بعدی رو مرخصی میگیری کلاسای ارشد معمولا هفته ای دو روزه

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
چهار روز نشونه اي نداشتم اما خب همون سينه درد و پا درد پريودي رو داشتم فقط يكمم دل درد اضافه ماه ن ...

طبیعی باردار شدی یا دارو مصرف میکردی؟

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
عزیزم ارشدتو هم بخون این ترم که تا بهمن راحت میتونی ترم بعدی رو مرخصی میگیری کلاسای ارشد معمولا هفته ...

آره عزيزم هفته اي دو روزه اما من مشهدم و دانشگاه سبزوار قبول شدم

سخته واسم رفت و آمد

ايشالا سال ديگه كنكور ميدم فردوسي قبول ميشم