سلام به همه..بچه ها من دوماهه تو اقدامم..ماهه پیش بنا به دلایلی تو روزای تخمک گذاری نتونسم پروژه داشته باشم..ولی از کیت ک استفاده میکردم روزه ۱۴و ۱۵سیکلم کیت پرنگ شد..موقع پریود هم ۵روز زودتر از موعد پریود شدم سیکلمم ۳۲ روزه است و ۲۱ ام پریود شدم از روز ۱۰ ام تا الان که روز ۱۷ هستم کیت استفاده کردم ولی هیچ اثری از پرنگی خط دوم نشد..البته من یک شب در میون پروژه دارم..میخاسم ببینم یعنی ممکنه تخمک گذاری انجام نشده باشه یا بعد انجام بشه ..با این اوصاف امکانش هست باردار بشم این ماه ؟
بعضي ماهها تخمكگذارى انجام نميشه دكترم بهم اينطور گفت
واقعا. من فکر میکردم هر ماه میشه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اره تا قبل از پريودت ي شب در ميون اقدامتوبكن.كيت برا كسايي مث من خوبه ك امكان اينك ي شب در ميون اقدام داشته باشنو ندارن .وگرنه شمايي ك ميتونين ي شب درميون از بعداز پاك شدنت تا قبل از پري بعدي اقدام كن
البته منم موقع اقدام هر چی کیت گذاشتم دو خط نشد ولی اون ماه باردار شدم.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عههههه مرسیییی وای کلی امیدوارم کردی..من خیلی تو این موارد عجولم خدا کنه منم این ماه بشم..واسم کلی د ...
ان شاا...⚘
تقریبا. اما ماههای قبل چند بار کیت گذاشته بودم. فهمیدم ۱۶ روز روز تخمک گذاریم هست. چهار پنج روز قبل و بعدش.