سلام به همه من 10 روز دیگه اسباب کشی دارم این خونه ای که الان هستم سوسک های خیلی بزرگی داره حالا به نظرتون چیکار کنم چطوری وسیله هامو جمع کنم که سوسک با وسیله هام به اون یکی خونه نیاد هر کی تجربه داره ممنون میشم کمکم کنه
من هرکار میکنم شوهرم قبول نمیکنه جابجا شیم!!! میگه الان فصلش نیس خونمونو خوب نمیبرن اجاره!!!!!
میگم خونه خودمون بدیم اجاره بریم اجاره کنیم!
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
باید تک تک وسیله هات خوب بررسی کنی که توش تخم سوسک نباشه ما هم یادمه کوچیک بودم یه خونه قدیمی داشتیم پر سوسک موقع اسباب کشی حتی لای روزنامه هایی که تو کشوهای اشپزخونه گذاشته بودیم تخم سوسک بود
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
خونه جدیدتو حتما قبل چیدمان سمپاشی کن و تمام سوراخ سنبه هاشو سیمان بزن
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
باید تک تک وسیله هات خوب بررسی کنی که توش تخم سوسک نباشه ما هم یادمه کوچیک بودم یه خونه قدیمی داشتیم ...
من بیشتر از همه نگران سرویس چوب و وسیله های چوبی ام چون کارتن ها رو که همه رو با سوسک کش سمپاشی میکنم ولی میگم نکنه تو وسیله های چوبی باشن با اونا بیان خونه جدید اونجا بشه معدن سوسک
من بیشتر از همه نگران سرویس چوب و وسیله های چوبی ام چون کارتن ها رو که همه رو با سوسک کش سمپاشی میکن ...
تو جعبه های چوبی ما تخم سوسک بود منظورت اینه که وارد چوب لونه دارن؟
اره منظورم آینه که چطور بفهمم تو خود تخت و بوفه و دراور ... اینا سوسک لوله کرده یا نه ؟؟
فکر نکنم باشه همه رو اول پودر یا اسپری سوسک کش بزن اگه چیزی باشه میاد بیرون بگرد ببین سوراخی میبینی یا نه
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍