2777
2789
عنوان

قرص لتروزول

3432 بازدید | 22 پست

سلام دوستان كساني تجربه استفاده از قرص لتروزول رو دارن بيان تجربياتشون رو در ميان بزارن 

به من تجويز داده شده از دوم پريودي تا پنجم پريودي 

تجربياتتون رو بگين ممنون

من از سوم تا٧ام خوردم 

روز١٢سيكلم رفتم سونو دوتا فولي خوب داشتم دكترم امپول اچ سي جي داد تا ازاد بشن و من ظهر فرداي همون روز تزريق كردم و همون شب و شب بعدش رابطه داشتم و خدا خواست و باردار شدم

تازه لوله هام هم جفتش مشكل داشت يكي بسته و يكي پيچ خورده كه قرار بود٢ماه ديگه جراحي كنم ولي خدا خواست و دركمال ناباوري من باردار شدم 

حتي دكترم هم تعجب كرد

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از سوم تا٧ام خوردم  روز١٢سيكلم رفتم سونو دوتا فولي خوب داشتم دكترم امپول اچ سي جي داد تا از ...

منم فردا وقت دکتر دارم برام دعا کن بارداری عزیزم این چندمین دکتره ک عوض کردن ۱ساله دارم میرم ازمایش سونو خسته شدم 

منم فردا وقت دکتر دارم برام دعا کن بارداری عزیزم این چندمین دکتره ک عوض کردن ۱ساله دارم میرم ازمایش ...

مشكلت چيه گلم؟!؟! 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
والا مشکل ندارم. اون سری دکتر بهم کلومیفن داد کیست دراوردم الکی ۲ماه درگیرش بودم ک خوب بشه الان گفته ...

حتما عكس رنگي بده عزيزم 

من٥ماه اقدام كردم و نشدم به زووور دكترم رو برا عكس رنگي راضي كردم و مشخص شد مشكل هم داشتم 

من خيلي خارو ديدم بعد عكس رنگي باردار شدن اخه مايع ميره تو لوله ها لوله هارو بازتر ميكنه 

من خودم با اينكه مشكل داشتم يه ماه بعد عكس رنگي باردار شدم

حتما عكس رنگي بده عزيزم  من٥ماه اقدام كردم و نشدم به زووور دكترم رو برا عكس رنگي راضي كردم و م ...

شنیدم میگن عگس رنگی یه جور درمانه و خیلی هارو دیدم بعد عگس رنگی باردار شدم. مرسی عزیزم حتما ایشالا ب سلامتی نی نیتون رو‌ بقل کنید

والا مشکل ندارم. اون سری دکتر بهم کلومیفن داد کیست دراوردم الکی ۲ماه درگیرش بودم ک خوب بشه الان گفته ...

من كلومفين رو خوردم اما بازم  باردار نشدم امپول اچ سي جي هم زدم خودم شوهرم هم سالميم