الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دادخواست طلاق ندادم که نفقه و مهریمو اجرا گذاشتم نکنه خودش دادخواست طلاق داده😮
فکر کنم به خاطر همین اجرا گذاشتن مهریه ست اگه شوهرت درخواست داده بود برات دادخواست طلاق میومد و باید میرفتی دادگاه. کجا مهریه تو اجرا گذاشتی تو شهر شوهرت؟
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نه من شهر خودم اجرا گذاشتم اقا ساکن یزده احتمال داره درخواست مشاوره ای چیزی کرده باشه من حاملم نمیتو ...
نه مشاوره رو به تشخیص خودشون میزارن شاید هم همسرت درخواست داده هنوز به دستت نرسیده باید برات نامه میاوردن اگه درخواست داده بود اگه از شهر خودت اجرا گذاشتی برو دادگاه شهر خودت ازشون راهنمایی بخواه بگو همچین پیامی اومده نمیتونی بری
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نه مشاوره رو به تشخیص خودشون میزارن شاید هم همسرت درخواست داده هنوز به دستت نرسیده باید برات نامه می ...
میدونی پیامم از شماره شخصی اومده من ثنا دارم رو ثنام چیزی نی . اگر دادخواست مثلا طلاق داده بود اول دادگاه میرفتیم بعد میفرستادن مشاوره بعدشم نه کارگاه اموزشی😮
میدونی پیامم از شماره شخصی اومده من ثنا دارم رو ثنام چیزی نی . اگر دادخواست مثلا طلاق داده بود اول د ...
نمیدونم ولی برو دادگاه بپرس ببین چی میگن