2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میدونم اخه وقتی مرد نداره چجوری میخاد بده هرچیم شوهرم داشته به نام پدرش زده 

از همون اول زده به اسم پدرش؟؟؟

بندازش زندان

محل کارش ثابت هستش؟؟؟

اگر جایی ثابتی هستش از حقوقش کم میکنن

در ضمن مخفیانه و بدون اینکه به شوهرت بگی انجام بده

مال و اموال هیچی نداره؟؟؟

برای مهریه باید بری دفتر محضری که عقد کردین با سند ازدواج و کارت ملی مبلغ۷۳ تومن میگیرن)اگه گرون نشده باشه(بعد یک برگه میدن باید ببری ثبت سند اگه سندی چیزی به نامش باشه خب کار راحت تره وگرنه خیلی طول میکشه و....

بچه ها تا ۷ سالگی حضانتش با مادره ولی پدر حق ملاقات داره و میتونی برای نفقه بچه هم اقدام کنی

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون

من شنیدم چون تعداد زندانی های بخاطر مهریه خیلی شده و الانم ک سکه گرون شده و طلاق هم داره زیاد میشه بخاطر سکه زندان نمیبرن دیگه بازم دقیق نمی دونم

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
من شنیدم چون تعداد زندانی های بخاطر مهریه خیلی شده و الانم ک سکه گرون شده و طلاق هم داره زیاد میشه ب ...

نمیبرن زندان؟بخاطر فحاشیاش چی؟یا بخاطر ضرب و شتم؟

اخرش باید دادگاه ببره

اون که اره ولی خب راه اقدامش اینه اخر دادگاه الانم بره دادگاه میگن برو محضری که عقد کردی

علت طلاق شما چیه  فرزندتون چند ساله هستش

سلام شوهرم میگه منو نمیخاد میگه که تو به من خیانت کردیو بچه از من نیست اینارو واس این میگه که از دست بچه خلاص شه 

شوهرم منو با بچه از خونم بیرون کرده پسرمم ۶ ماهشه

نمیبرن زندان؟بخاطر فحاشیاش چی؟یا بخاطر ضرب و شتم؟

گفتم دقبقا نمیدونم شاید ببرنش زندان من شنیدم فقط.بخاطر فحاشی اگه بتونی ثابت کنی یعنی شاهد داشته باشی فک کنم جریمه داره و برای ضرب و شتم پزشک قانونی برو دیه داره