2821
2789
عنوان

خواستگاری از فامیل

1632 بازدید | 28 پست

ما یکی از کیسهای اصلی برای داداشم، از فامیلامونه. واقعا مورد مناسبی هستش و همه چی تمام. پسر هم ازش خوشش میاد. اما داداشم به هیچ وجه نمیزاره پا پیش بزاریم. میگه پرستیژم برام خیلی مهمه و حتی اگه 1 درصد هم جواب دختر منفی باشه، پس بهتره این موضوع هیچوقت مطرح نشه. 

میگه در این صورت دیگه منو هیچوقت در فامیل نخواهید دید. کلا هیچ رقمه حاضر نمیشه ما خواستگاری کنیم از اون فامیل. از طرفی هم واقعا کیس خوبی هست و حیفه از دست بره.

شاید الان بگید مثلا غیر مستقیم یا با واسطه مطرح کنیم، اما باز داداشم میگه که در هر حال این خبر تو فامیل پخش میشه و اگه جواب اونا منفی باشه دیگه واویلا میشه.

چیکار کنیم خب؟

ینی داداشت منتظره دختره بیاد خاستگاری؟😐😐😐

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داداشت سرش جایی گرم نیست ؟  و اینکه  اگر دوستی یا دختری نداره میتونه روی اعتماد بنفسش شک کنه . ممکنه  از شنیدن  نه  احساس خرد شدن کنه. درهرحال دو علت  میتونه دخالت داشته باشه در  این نظرش. 

نه با جواب رد فامیل مشکل داره فقط. با غریبه ها اینجوری نیست.

اها اخه گفتی داداشت هم ازش خوشش اومده

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

تویه مهمونی جایی دختره رو دیدی باهاش حرف بزن بهش بگو داداشم دوست داره و این حرفا ولی تورو خدا به کسی نگی به دختره بگو داداشم گفته میخوام اول جوابو از دختر بگیرم که خیالم راحت شه اونم منو میخواد تاکید هم کن به کسی نگه ما اینجوری داشتیم توفامیل یکیش هم من

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

ماهم یکی از فامیلو درنظرگرفتیم برا داداشم.ولی نمیدونیم چجوری بگیم.البته دوسال دیگه پا جلو میزاریم.

من که مطمعنم اونا جوابشون مثبته😁

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

فامیلاصن خوب نیست ولی اگه اصرار دارید فقط بابات به بابای دختره بگه نظر دختر رو بپرسه و بگه بین خودمون باشه تا اسممون تو فامیل رو زبون نیفته . ما اینکارو کردیم کسی هم نفهمید البته اولش دختر داییم گفت نه و داداشم با یکی دیگه ازدواج کرد ولی بماند که بعدش پشیمون شدن 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘

ازدواج فامیلی خوب نیس

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!