2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعدمنفی چرااا آخه؟

115 بازدید | 16 پست

خانمالطفاکمکم کنید توروخدا.من از۱۸مردادجلوگیریمو ول کردم.شهریور۲روزقبل پری لکه بینی داشتم بعدش پری اومدامادو روز.ازاون روزبه بعدش هم علاعم حاملگی شروع شدیعنی خییلی زیادبودن که خودم بدون بی بی چک مطمعن بودم باردارم.حتی شکمم مثه حاملگی قبلیم(که الان پسرم ۲ونیم سالشه)حالت ریش ریش شده بود(اصطلاح گوشت دریدن)۲مهربایدپری میومدکه۴روزقبلش بی بی گذاشتم یه هاله خیلی کمرنگ انداخت.بعدروزموعدم ۲مهربی بی گذاشتم هاله پررنگترانداخت.امادرکمال ناباوری شب پری اومدبادردکمروحشتناک.چشمتون روزبدنبینه روزاول فقط لخته میدیدم اونم زیاد که نواربهداشتی قادربه جذب نبود.امروزپاک شدم بی بی زدم منفی چرااااا؟هیچی هام ازعلاعم بارداری خبری نیس.کسی بوده مثه من؟اینم بگم بی بی چکام مدیکور قطره چکانی بودن.۲سال هم قرص ال دی خورده بودم تاقبل پریودمردادماه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۷
2
66%
۷
1
33%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه اولین اقدامم بود 

از این بی بی چک و اینا هم خیلی میترسم

از اقدام هم هیچی سرم نمیشه چون پریودیام نامنظمه فقط این ماه جلوگیری نداشتم....نمیدونم قراره چی بشه 😥

من از یکی دو ساعتی که خونریزی شروع شد وقتی رفتم دستشویی پر دیگه جا نداشت پر بود هر موقع هم می نشستم لخته هائ بزرگ ازم می اومد آدم میترسید-ولی ماه بعدش حامله شدم