2777
2789

سلام دخترام پنج ماهن و سرما خوردن ولی اصلا نمیتونم دارو هاشونو بدم اگرم بزور بدم میپره گلوشون لطفا کمکم کنید

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما سرماخوردگی که دارو نداره ها،

دو هفتس گرفتن دلم نیومد دارو بدم دیروز مجبور شدم ببرم دکتر ، گایافنزین و ستیریزین وقطره سدیم کلراید داد

برادر زاده م تف میکرد بیرون همیشه ، دهنشو به زور باز کن بریز ته ته حلقش البته تا يه ساعت گریه میکنه ها گوشاتو بگیر 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂قاطی آب و آب پرتقال هم کنی از هيچي بهتره باز نمیفهمن

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
برادر زاده م تف میکرد بیرون همیشه ، دهنشو به زور باز کن بریز ته ته حلقش البته تا يه ساعت گریه میکنه ...

قاطی آب بشه اشکال نداره ؟؟

تنها راهش اینه... بریز سرنگ ببر گوشه دهانش، درست انتهای لثه ها، بزن...ناخوداگاه قورت میده... من به د ...

ممنون گلم حتما امتحان میکنم

سلام، ببخشید چون تازگی یه مطلبی خوندم گفتم اینجا مطرح کنم،،یه مادر جوون میخواست به نوزادش یه دارویی بده چون نمیخورد قاطی شیر کرد و متاسفانه شیر به یه ماده سمی خطرناک تبدیل شد و دور از جون بچه هاتون ،دور باشه ازشون بچه فوت کرد

خواهشن تو این موارد نااگاهنه رفتار نکنید،خودمم وقتی خوندم ترسیدم چون یه اتفاق ساده بود 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
سلام، ببخشید چون تازگی یه مطلبی خوندم گفتم اینجا مطرح کنم،،یه مادر جوون میخواست به نوزادش یه دارویی ...

آره شیر و دوغ و ماست رو هرگز با دارو نخورید يه آقایی از فامیل های ما پنجاه سالشه شیر و قرص رو با هم خورد چندروزه بستری شد رو همه یک طور جواب نمی ده اما خطرناکه

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.