2777
2789
عنوان

ست مبل و فرش ؟تضاد یا هم رنگ؟ (حتما بخونید )

| مشاهده متن کامل بحث + 6289 بازدید | 47 پست
این خیلی خوبه ،خدا کنه این شکلی پیدا کنم

پیدا میشه عجله نکن با حوصله برو بگرد.فرش طرح نقش ریز با ترکیب رنگ تیره روشن عالی میشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش های من طرح آرشیدا هست، کرم و سورمه ای

مبل هامم کرم 

خودم دوس دارم😍

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
سلام میشه شماره تلفن بدی از اون کارگاه ک خرید کردید؟؟من بگم برام بفرسته. خیلی لطف میکنی عزیزم

اینجوری فکر نکنم بفرستن باید بری اونجا هزینشو بدید بعد بفرستن 

عزیزم.برو.شهر.فرش.ما.دیروز.رفتیم.تنوع.زیاد.

ععع شما هم اونجا بودی منم رفتم دیروز اتفاقا ،ولی قیمتاش نسبت به قزوین بالاتر بود من یه ۶ متری قزوین قیمت کردم ۱۸۵۰ ولی تو شهر فرش همون ۲۳۰۰ بود ،بخاطر همین تصمیم گرفتم بیام همین شهر خودم فرش رو بخرم

ععع شما هم اونجا بودی منم رفتم دیروز اتفاقا ،ولی قیمتاش نسبت به قزوین بالاتر بود من یه ۶ متری قزوین ...

اره.میدونی.جاهایی.که.گلیم.فرش.معمولی.دارن.که.امروزم‌.باشن.کجاست.ما.دیروز.از.شهر.فرش.یه.۱۲.متری.خریدیم.بلد.نیستم.عکسشو.بزارم.وگرنه.میزاشتم

خيلي خوب خريدي؟ ميزناهارخوري با صندلي و بوفه هم هست علاوه بر ست ٧ تفره؟

اره همه باهم ،میز ناهارخوریم ۴ نفرس مبلم ۷ نفره ،بوفه هم ازین مینی ها ک دوطبقس ،سرویس خوابم ک تختو کنار تختی و میز آرایش و آینه و همه چیز 

اره.میدونی.جاهایی.که.گلیم.فرش.معمولی.دارن.که.امروزم‌.باشن.کجاست.ما.دیروز.از.شهر.فرش.یه.۱۲.متری.خریدی ...

نمیدونم ،جمعه ها تهران بازه همه جا ،ولی قزوین فکر کنم بعد از ظهر باز میشه ،من خودم امروز بعد از ظهر میخوام برم بگیرم 

اره همه باهم ،میز ناهارخوریم ۴ نفرس مبلم ۷ نفره ،بوفه هم ازین مینی ها ک دوطبقس ،سرویس خوابم ک تختو ک ...

برا جهيزيه هست؟

مباركت باشه

خيلي خوب خريدي

مدلش هم قشنگه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اره همه باهم ،میز ناهارخوریم ۴ نفرس مبلم ۷ نفره ،بوفه هم ازین مینی ها ک دوطبقس ،سرویس خوابم ک تختو ک ...

ميفرستن براتون؟

چند ميشه هزينه حملش؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم