2789
عنوان

دخترم دوسم نداره

411 بازدید | 40 پست

من یه دختر دو سال و۵ ماهه دارم.هروقت میریم مهمونی یامهمون میاد خونمون ازمن بدش میاد دیکه نه میذاره من غذا بهش بدم نه ببرمش دسشویی نه بغلم میاد و میکه مامانی دوس ندارم ایناروهم با حیغ ووکریه میکه .دیشبم خونه ی مادرشوهرم بوذیم اینقد کریه میکرد که تو چرا برام غذا آوردی مادر برام بیاره شب که برکشتیم فقط غصه خوردم که من چی کم کذاشتم براش  .البته وقتی تنهاییم خ بباهام خوبه.بچه های شما اینحوری نیستن؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نترس دختر هیچوقت مادرشو ول نمیکنه این پسرها هستن که بعد از زن گرفتن  دیگه اسم مادرشونو نمیار ...

الان خ برام سخته خب من مامانشم .حتی میدونم غریبه هارم به من ترجیح میده تحربه اشو داشتم 

نترس دختر هیچوقت مادرشو ول نمیکنه این پسرها هستن که بعد از زن گرفتن  دیگه اسم مادرشونو نمیار ...

من همیشه نگران این موضوعم دخترا خیلی خوبن دلسوزن مهربونن ولی پسرا بی وفان

علت را جویا شو .. بچه تو این سن نباید این حرفو.بزنه . یا اذیتش کردی یا یکی تو.گوشش خونده . بچه تو ای ...

اتفاقا همین دیروز بردمش پارک کلی باهم بازی کردیم اما شب تا رفتیم خونه مادرش کلا عوض شد.اینم بکماز ۶ یا ۷ ماهکی هرکی مبومد خونمون دیکه بغل من نمیومد  

اره اونم با کریه که میرم طرفش حیغ میزنه منو نبر دسشویی مادر ببره البته همیشه هم اینقد مخالفت نمیکنه ...

عزیزم بچه اس خودتو اذیت نکن....درست میشه شما هم می بینی اینجور جیغ میزنه ناراحت میشی خونه مادرشوهر ولش کن بگو باباش کاراش رو بکنه